Άρης: Προσπαθεί να λύσει το συμβόλαιο του Σίστο
Στον Άρη γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να λυθεί το συμβόλαιο του Πιόνε Σίστο σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Δανία.

Το συμβόλαιο του Πιόνε Σίστο προσπαθεί να λύσει ο Άρης σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ στη Δανία.
Οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν τις ανακατατάξεις στο ρόστερ τους και σε αυτό το πλαίσιο προσπαθούν να αποδεσμεύσουν τον Πιόνε Σίστο.
Ολυμπιακός: Από εκεί αρχίζουν όλα
Το δημοσίευμα στη Δανία αναφέρει αναλυτικά: «Ο Πιόνε Σίστο μπορεί να έχει την τελευταία του… εργάσιμη ημέρα στον Άρη Θεσσαλονίκης. Τουλάχιστον αν εξαρτάται από τον ελληνικό σύλλογο.
Ο Άρης Θεσσαλονίκης επιβεβαιώνει στην Tipsbladet ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Πιόνε Σίστο για τη λύση του συμβολαίου του Δανού, το οποίο λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν. Οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται για αυτό το θέμα εδώ και πολύ καιρό, χωρίς να έχουν καταφέρει να καταλήξουν σε συμφωνία. Τώρα προσπαθούν να βρουν μια λύση.
Ωστόσο, ο 30χρονος Δανός είναι αυτός που παίρνει την τελική απόφαση. Εάν δεν επιθυμεί να λύσει το συμβόλαιο ή δεν είναι ικανοποιημένος με την αποζημίωση που του προσφέρεται, ο Άρης Θεσσαλονίκης δεν έχει άλλη επιλογή από το να καταβάλει τον μισθό του Σίστο για το υπόλοιπο της περιόδου του συμβολαίου».