Ολυμπιακός: Ο Σισέ «ξάφνιασε» τον Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Σενεγαλέζο στόπερ να γυρίζει σε τρομερή κατάσταση από τις διακοπές των Χριστουγέννων. 

Ολυμπιακός: Ο Σισέ «ξάφνιασε» τον Μαρτίνς!

Eπέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά την χριστουγεννιάτικη άδεια που τους παραχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε τόσο ικανοποιημένος από τη επαγγελματική συμπεριφορά των παικτών του κατά τη διάρκεια των γιορτών που τους χάρισε την προπόνηση της Πρωτοχρονιάς, εφόσον επέστρεψαν στο Ρέντη σε τόσο καλή κατάσταση για την εποχή.

Ένας «ερυθρόλευκος» έκανε πολλή δουλειά στο διάστημα της διακοπής. Ο Παπέ Σίσε συγκεκριμένα δούλεψε περισσότερο από όσο περίμενε ο Μαρτίνς.

Μπορεί κάποιος να προσάψει στον Σενεγαλέζο αμυντικό ότι παρασύρεται ώρες-ώρες από τον ενθουσιασμό του, ωστόσο το γεγονός πώς έφτασε σε αυτά τα επίπεδα και να απασχολεί πλέον ένα σωρό ομάδες είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει ρίξει.

Και στην προπόνηση της Παρασκευής (29/12) απέδειξε για ποιο λόγο είναι από τους πρώτους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σε δείκτες φυσικής κατάστασης...