Η επιστροφή του Λάζαρου και η πρώτη του Μασούρα

Ο 31χρονος εξτρέμ προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες ξεπερνώντας τον τραυματισμό του, ενώ για πρώτη φορά φόρεσε τα ερυθρόλευκα ο Μασούρας. Το δώρο του Μαρτίνς.

Η επιστροφή του Λάζαρου και η πρώτη του Μασούρα

Κάτι περισσότερο από ένας μήνας πέρασε από τότε που ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τέθηκε νοκ άουτ. Ήταν λίγες ώρες πριν το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο όταν ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να στερηθεί τις υπηρεσίες του στα ματς που απέμεναν μέχρι το τέλος του 2018.

Η άδεια των Πειραιωτών για τις γιορτές ολοκληρώθηκε και το απόγευμα επέστρεψαν στις προπονήσεις στον Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε με μεγάλη ικανοποίηση τον διεθνή άσο να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του. Δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση κάτι που σημαίνει πως θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα με την επανέναρξη των υποχρεώσεων της.

Ο Πορτογάλος προπονητής βλέπει με μεγάλη ικανοποίηση τα προβλήματα να εκμηδενίζονται, αφού πλην του Λάζαρου κανονικά στο πρόγραμμα εντάχθηκε και ο Ματίας Ναουέλ. Ο Ισπανός εξτρέμ θυμίζουμε πως είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ξάνθη.

Κατά τα άλλα όπως είχαμε αναφέρει και νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μασούρας. Ο 24χρονος άσος είχε την πρώτη του γνωριμία με τον Πέδρο Μαρτίνς και έπιασε και αυτός δουλειά.

Να σημειώσουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς χάρισε στους ποδοσφαιριστές του την προπόνηση της Πρωτοχρονιάς. Αν και τους είχε ενημερώσει πως θα έκαναν προπόνηση τελικά τους έδωσε ρεπό.

*Με επιπλέον άδεια απουσίαζαν από την πρώτη προπόνηση μετά της γιορτές οι Τοροσίδης, Γιαννιώτης, Καμαρά και Ποντένσε.