Ολυμπιακός: Σκέψεις για προσφυγή στο Διαιτητικό

Η ομάδα του Πειραιά σκέφτεται πολύ σοβαρά να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μετά την απόφαση της Λίγκας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος από την 15η αγωνιστική.

Ολυμπιακός: Σκέψεις για προσφυγή στο Διαιτητικό

Το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής (29/12) την επανέναρξη του πρωταθλήματος από την αναβληθείσα 15η αγωνιστική, παρά τα όσα προβλέπει ρητά ο ΚΑΠ.

Η απόφαση αυτή δεν ευνοεί τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια του στο Euuropa League, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς επιβαρύνει κατά πολύ το πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων». Με τα τωρινά δεδομένα, τρεις μέρες μετά το πρώτο ματς με την Ντιναμό Κιέβου στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Τούμπα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Όπως είναι αναμενόμενο, η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει προβληματίσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αντιδράσει θεσμικά. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπως προβλέπει και ο ΚΑΠ, δηλάδη από την 16η αγωνιστική με την 15η αγωνιστική της Super League να διεξάγεται εμβόλιμα.