Τι φέρνει στον Ολυμπιακό ο Μασούρας

Ο 24χρονος άσος πιάνει δουλειά το Σάββατο με τα ερυθρόλευκα δηλώνοντας έτοιμος να προσφέρει άμεσα στην ομάδα του Πειραιά.

Τι φέρνει στον Ολυμπιακό ο Μασούρας

Η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού είναι ο Γιώργος Μασούρας. Μπορεί στο λιμάνι να «καίγονται» να κλείσουν τον επιθετικό, όμως, η δεδομένη μεταγραφή είναι ο 24χρονος άσος. Πριν τις γιορτές χαιρέτισε τους πρώην πλέον συμπαίκτες του στη Νέα Σμύρνη και το Σάββατο (29/12) θα πιάσει δουλειά στον Ρέντη.

Ο Μασούρας θα δώσει το παρών στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού, στην πρώτη μετά την άδεια των Χριστουγέννων. Περιμένει πως και πως να ξεκινήσει προπονήσεις με τα χρώματα των Πειραιωτών, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς τον περιμένει στις προπονήσεις.

Για τον Ολυμπιακό είναι μία πολύ καλή προσθήκη από την οποία περιμένουν να πάρουν πολλά. Ένας ακόμα Έλληνας διεθνής που εντάσσεται στην ομάδα του Πειραιά και μάλιστα σε ένα σημείο που αναζητείται λύση και στο γκολ. Φυσικά και δεν είναι ο παίκτης που θα λύσει το πρόβλημα, όμως, είναι μία αξιόπιστη λύση στα χέρια του Πορτογάλου προπονητή.

Ο Μασούρας πιάνει λιμάνι με μεγάλες προσδοκίες και φτάνει στον Ολυμπιακό με έξι γκολ στο ενεργητικό του στη Super League και μία ασίστ. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να πάρουν από τον Μασούρα τα γκολ που τους έχουν λείψει τόσο πολύ. Επίσης προσθέτουν στη μηχανή τους έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις της επίθεσης. Και στα 14 φετινά παιχνίδια του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα ξεκίνησε βασικός και μόλις σε τρία αντικαταστάθηκε. Συγκεκριμένα στην πρεμιέρα με τον ΟΦΗ βγήκε στο 74', στο ματς με τον Ολυμπιακό βγήκε στο 83' και με τον Παναιτωλικό βγήκε στο 82'. Βασικότατο στέλεχος του Πανιωνίου.

Παίκτες με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι απαραίτητοι σε κάθε προπονητή. Ο Μασούρας μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση στα δύο άκρα της επίθεσης, στην κορυφή, αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Στον Πανιώνιο αγωνιζόταν με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο γεγονός που δείχνει πως είναι παίκτης με προσωπικότητα, απαραίτητο για να μπορέσει να παίξει στον Ολυμπιακό των υψηλών απαιτήσεων. Σημαντικό είναι επίσης πως γνωρίζει αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Εθνική ομάδα και δεν θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να μπει στο κλίμα.