ΠΑΟΚ: Αναχώρησε από το Μεξικό ο Γιακουμάκης - Έρχεται το βράδυ στη Θεσσαλονίκη
Ο Γιώργος Γιακουμάκης ξεκίνησε το υπερατλαντικό ταξίδι.

Αντίστροφα μετράει ο οργανισμός του ΠΑΟΚ για τον ερχομό του Γιώργου Γιακουμάκη. Ο Έλληνας επιθετικός αναχώρησε από το Μεξικό με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να φτάσει το βράδυ της Τρίτης (12/8).
Μόλις πατήσει πόδι στη χώρα μας, ο Γιακουμάκης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, στη συνέχεια, θα ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο.
Ολυμπιακός: Το στοιχείο που τον κάνει ξεχωριστό
Η συμφωνία αφορά δανεισμό για ένα χρόνο από την Κρουζ Αζούλ. Ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει ενοίκιο ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του Γιακουμάκη, που ανέρχεται στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ.
Τα υπόλοιπα χρήματα (περίπου 800.000) τα χάρισε ο Έλληνας επιθετικός στο σύλλογο του Μεξικού για να διευκολυνθεί η μεταγραφή του. Τέλος, έχει μπει και προαιρετική ρήτρα αγοράς, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.
Στη θητεία του στο Μεξικό, ο Γιακουμάκης πρόλαβε να σκοράρει εννέα γκολ και να δώσει οκτώ ασίστ σε 40 εμφανίσεις.