Ντάνι Γκαρθία: «Για νταμπλ ξανά ο Ολυμπιακός»

Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Βερολίνο, την προετοιμασία και τους στόχους σε Ελλάδα και Champions League.

Ντάνι Γκαρθία: «Για νταμπλ ξανά ο Ολυμπιακός»

Στο κανάλι του Ολυμπιακού μίλησε ο Ντάνι Γκαρθία μετά τη νίκη στο Βερολίνο επί της Ουνιόν και ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε στο παιχνίδι, στην προετοιμασία και στους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αντιμετωπίζοντας μια τέτοια ομάδα, ξέραμε πως θα ήταν ένα παιχνίδι υψηλής έντασης. Είναι μια δυνατή ομάδα, αναφορικά με τη φυσική κατάσταση η οποία προσπαθεί να αγωνιστεί ξεκινώντας από πίσω. Εμάς μας ταιριάζουν αυτές οι ομάδες και έτσι τελειώσαμε τις 20 ημέρες μας στην Ολλανδία με ένα απαιτητικό παιχνίδι που μας πήγε πολύ καλά.

Νομίζω πως από τότε που ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας, ήμασταν ακριβώς όπως τελειώσαμε την περσινή σεζόν, με προπονήσεις υψηλής έντασης. Οι νέοι παίκτες μπήκαν πολύ καλά στην ομάδα, τους εξηγήσαμε την ιδέα που έχει ο προπονητής και νομίζω πως μπήκαν πολύ καλά. Ήταν λοιπόν 20 ημέρες για δυνατές προπονήσεις, με καλές εντυπώσεις από τα φιλικά. Κάναμε καλά παιχνίδια. Μας μένει η τελευταία εβδομάδα με δύο δύσκολα ματς και ελπίζουμε να πάμε το ίδιο καλά.

Συνεχίζουμε με τις ίδιες φιλοδοξίες που είχαμε πέρσι, Φέτος θα παίξουμε στο Champions League, όμως ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θα παλέψουμε για όλα και ό,τι περιμένει ο κόσμος από εμάς, θα προσπαθήσουμε να τους το δώσουμε».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110