Από πότε ξεκίνησε το «φλερτ» Σισέ - Ανόβερο και ο Ολυμπιακός

Η καλοκαιρινή πρόταση ήταν η αρχή της σοβαρής προσπάθειας που κάνει η γερμανική ομάδα για να  κάνει δικό της τον Σισέ  το ερχόμενο καλοκαίρι. Μέχρι και ταξίδι στην Αφρική είχε κάνει το Ανόβερο για χατίρι του.

Από πότε ξεκίνησε το «φλερτ» Σισέ - Ανόβερο και ο Ολυμπιακός

Από το πρωί της Πέμπτης (27/12) έχουν οργιάσει στην Γερμανία για το γεγονός ότι ο Παπέ Σισέ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ανόβερο. Μόνο που αυτό το ενδιαφέρον δεν είναι τωρινό.

Εδώ και έναν χρόνο η γερμανική ομάδα τον έχει βάλει στο «σημάδι» και μάλιστα το καλοκαίρι που μας πέρασε, κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσει! Μία πρόταση που δεν την συζήτησαν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς λεγόταν ότι δεν έφτανε ούτε τα… μισά που ζητούσε η πειραϊκή ΠΑΕ (σ.σ. γύρω στα 6 εκ. ευρώ για την ακρίβεια).

Οι Γερμανοί λοιπόν ανέφεραν την Πέμπτη (27/12) ότι το Ανόβερο ασχολείται σοβαρά με τον Αφρικανό. Ίσως τα τοπικά ΜΜΕ να το ανακάλυψαν κάπως καθυστερημένα, καθώς το Ανόβερο είχε στείλει τον Οκτώβριο «κατάσκοπο» μέχρι και στο μακρινό Ντακάρ για να τον παρακολουθούσε μεταξύ άλλων και σε παιχνίδι της Εθνικής Σενεγάλης.

Δεν έφταναν δηλαδή στους Γερμανούς μόνο οι εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά ήθελε να τον τσεκάρει και σε ματς του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Το Ανόβερο είναι από τις ομάδες, όπως και η Μπενφίκα, που έχουν πάρει πολύ ζεστά την υπόθεση του Σισέ. Ακούγεται έντονα ότι κάτι μπορεί να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ακόμα και μέσα στον Γενάρη για τον Αφρικανό στόπερ.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο το έχει ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πουλάει κανέναν βασικό τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Εκτός πια κι αν έρθει κάτι εξωπραγματικό που δεν θα μπορέσει να το αρνηθεί κανένας. Όμως, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα. Οπότε, οι εξελίξεις πάνε για το καλοκαίρι.

Εώς τότε, το Ανόβερο θα εξακολουθεί να τον παρακολουθεί από κοντά, ενώ μην ξεχνάμε ότι ο Σισέ τον Ιούνιο θα πάει και στο Κόπα Άφρικα, όπερ σημαίνει ότι θα ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του. Με λίγα λόγια, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μετά την κορυφαία διοργάνωση της «Μαύρης Ηπείρου» που ολοκληρώνεται στις 13 Ιουλίου.

Προς το παρόν το Ανόβερο και οποιοσδήποτε άλλος «μνηστήρας» θα δέχεται… πόρτες σε περίπτωση που καταθέσουν επίσημες προτάσεις στους «ερυθρόλευκους».