«Ενδιαφέρον και Ερυθρού Αστέρα για Κόστιτς, φαβορί ο Ολυμπιακός»
Και ο Ερυθρός Αστέρας φέρεται να έχει μπει στο κόλπο της διεκδίκησης του Φίλιπ Κόστιτς, αλλά ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί.

Ο κακός χαμός γίνεται με τον Φίλιπ Κόστιτς και το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ολυμπιακό για τον ποδοσφαιριστή. Στην Τουρκία είναι συνεχόμενα τα δημοσιεύματα για τον ποδοσφαιριστή, ενώ και οι Ιταλοί κάνουν αναφορές σε αυτό το φλερτ.
Σύμφωνα με τους Ιταλούς Ολυμπιακός και Γιουβέντους φέρονται να συζητούν για ένα ποσό που αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ και θεωρείται πως είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες των «ερυθρόλευκων». Σε αυτά τα επίπεδα, άλλωστε κινήθηκαν και οι μεταγραφές των Σιπιόνι, Νασιμέντο.
Ολυμπιακός: Στο ραντάρ και ο Λιάνκο
Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, όμως, στο… κόλπο για τη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή φέρεται να έχει μπει και ο Ερυθρός Αστέρας. Παρά τη σφήνα των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, όμως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή.
«Ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Φίλιπ Κόστιτς, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός -αυτήν τη στιγμή το φαβορί- έχει ήδη ξεκινήσει συνομιλίες με τη Γιουβέντους σχετικά το ποσό της μεταγραφής», έγραψε ο Εκρέμ Κονούρ.