Απαιτείται υπομονή με Σα στον Ολυμπιακό

Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική κίνηση προς την Πόρτο για την απόκτηση του Πορτογάλου γκολκίπερ με κανονική μεταγραφή. Θετικός ο παίκτης να παραμείνει στον Πειραιά.

Απαιτείται υπομονή με Σα στον Ολυμπιακό

Έχει την... τιμητική του το τελευταίο διάστημα ο Ζοσέ Σα. Κάτι οι πολύ καλές του εμφανίσεις, κάτι το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει μία ολόκληρη κουβέντα για το αν θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός στη χρήση της οψιόν των 2 εκατομμυρίων ευρώ, έχουν φέρει στην επικαιρότητα τον Πορτογάλο γκολκίπερ.


Τα δεδομένα που υπάρχουν εώς τώρα είναι η δεδομένη επιθυμία του Σα να παραμείνει στο λιμάνι και μετά το καλοκαίρι, αλλά και η άποψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού ότι είναι ένας τερματοφύλακας στον οποίο μπορεί να στηριχθεί ο σύλλογος.


Όλα αυτά όμως θα τα δούμε προς το τέλος της σεζόν. Προς το παρόν έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές κρούσεις, συγκεκριμένα γνωρίζει η Πόρτο τις προθέσεις του Ολυμπιακού, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάποια προσπάθεια από τους Πειραιώτες να ενεργοποιήσουν από τώρα για το καλοκαίρι την οψιόν.


Την ίδια στιγμή βεβαίως, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και με τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι, αλλά ακόμη δεν έχουν δώσει τα χέρια οι δύο πλευρές.