Παναιτωλικός: Στο Καρπενήσι για προετοιμασία
Στο Καρπενήσι θα πραγματοποιηθεί και φέτος η προετοιμασία του Παναιτωλικού με την αποστολή να έχει αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Για το Καρπενήσι αναχώρησε η αποστολή του Παναιτωλικού εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τα «καναρίνια» θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας μέχρι τις 25 Ιουλίου.
Και φέτος η αποστολή του Παναιτωλικού έκανε στάση στην Ιερά Μονή Παναγίας Προυσιώτισσας στον Προυσό. Είναι μία καθιερωμένη επίσκεψη που πλέον έχει γίνει κομμάτι της παράδοσης του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.
Ο Παναιτωλικός θα παίξει φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Καρπενήσι, με στόχο η ομάδα να μονταριστεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.