Σιπιόνι: «Η Τίγκρε θα είναι πάντα το σπίτι μου, ήρθε η ώρα να κυνηγήσω νέα όνειρα»
Ο Λορέντσο Σιπιόνι αποχαιρέτησε την Τίγκρε μέσω ανάρτησής του στα social media.

Μετά από πετυχημένη πορεία στην Τίγκρε ο Λορέντσο Σιπιόνι αποφάσισε να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Με αφορμή το επόμενο βήμα της καριέρας του ο νεαρός μέσος αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του.
Συγκεκριμένα έγραψε στο instragram: «ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ MATADOR…
Ολυμπιακός: Ο Πέτροβιτς, η Γαλατά και ο Τζολάκης
Ήρθα στον σύλλογο στα 14 μου, κυνηγώντας ένα όνειρο: να παίξω στην πρώτη ομάδα και να υπερασπιστώ αυτά τα χρώματα στο γήπεδο.
Η πορεία μου στις ακαδημίες ήταν μια εμπειρία που απόλαυσα στο έπακρο. Γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους που δούλεψαν καθημερινά για την Τίγκρε και με διαμόρφωσαν όχι μόνο ως ποδοσφαιριστή, αλλά και ως άνθρωπο.
Φεύγω με φίλους για μια ζωή.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Σέμπα Ντομίνγκες και τον Ντιέγκο Νταμπόβε για την εμπιστοσύνη, τα τεχνικά τιμ, τους φυσικοθεραπευτές, γιατρούς, διατροφολόγους, το τμήμα Τύπου, τις μαγείρισσες, τους γυμναστές και – φυσικά – τους φιλάθλους που ήταν πάντα εκεί, στα εύκολα και τα δύσκολα. Και, πάνω απ’ όλα, τους συμπαίκτες μου, που ήταν οικογένεια για μένα μέσα στο γήπεδο.
Άφησα ένα μέρος από το ποσό της μεταγραφής για τις ακαδημίες του συλλόγου. Είναι ο δικός μου τρόπος να συμβάλλω στην εξέλιξη νέων παικτών και ανθρώπων για το μέλλον της Τίγκρε.
Οι δρόμοι μας χωρίζουν για τώρα. Ήρθε η ώρα να κυνηγήσω νέα όνειρα και στόχους.
Η Τίγκρε θα είναι πάντα το σπίτι μου. Δεν ήταν απλά ο σύλλογος που μεγάλωσα ποδοσφαιρικά, ήταν ο χώρος που με αγκάλιασε από παιδί, όπου βρήκα οικογένεια, φίλους, αξίες και όνειρα. Ελπίζω κάποια μέρα να ξανασμίξουμε.
Μια φορά ακόμα, ευχαριστώ πολύ, Ματαδόρ».