Ολυμπιακός: Μια ανάσα από τον Νασιμέντο
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντιόγκο Νασιμέντο.

Άλλη μία μεταγραφική κίνηση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, καθώς βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ντιόγκο Νασιμέντο.
Ο 22χρονος Πορτογάλος χαφ προέρχεται από την ακαδημία της Μπενφίκα και έκανε αισθητή την παρουσία του μέσα από τις εμφανίσεις του με την Βιζέλα. Παράλληλα είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Πορτογαλίας Κ21.
Ολυμπιακός: Ο Πέτροβιτς, η Γαλατά και ο Τζολάκης
Θεωρείται ένας σύγχρονος μέσος, την περίπτωση του οποίου έχουν εξετάσει διάφορες ομάδες του εξωτερικού, όπως η Θέλτα, η Ράγιο Βαγιεκάνο, η Μονακό, η Πόρτο, ενώ και η Μπενφίκα εξέτασε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα.
Τα δικαιώματα του Νασιμέντο είναι μοιρασμένα (50-50%) τόσο στη Μπενφίκα, όσο και στη Βιζέλα και οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκλεισαν τη συμφωνία έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.
Τη φετινή σεζόν ο Πορτογάλος μέσος πραγματοποίησε 33 συμμετοχές με τη Βιζέλα στην Β' Εθνική της χώρας του και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια ανόδου της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.