Στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με τις πωλήσεις

Γιατί στο μεγάλο λιμάνι δεν τους… καίγεται καρφάκι για τη φημολογία που αναπτύσσεται γύρω από δικούς τους ποδοσφαιριστές.

Στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με τις πωλήσεις

Όλο το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό εστιάζεται στην ενίσχυση της ομάδας. Την ίδια ώρα, ωστόσο υπάρχουν δημοσιεύματα και φήμες σύμφωνα με τα οποία ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα του Πειραιά βρίσκονται στο… στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σισέ και Κούτρης για παράδειγμα είναι δύο τέτοιες περιπτώσεις με τη φημολογία να είναι πολύ έντονη πως θα έρθουν προτάσεις για να παραχωρηθούν. Το ίδιο ισχύει και για τον Καμαρά, ο οποίος επίσης κάνει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στο μεγάλο λιμάνι, ωστόσο, δεν ασχολούνται καθόλου με όλη αυτή τη φημολογία. Ούτε που τους ενδιαφέρει αν θα έρθει πρόταση για κάποιο από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ενδεκάδας. Δεν έχουν σκοπό να παραχωρήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή που έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Ούτε ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σύμφωνος σε κάτι τέτοιο, αλλά ούτε και η διοίκηση των Πειραιωτών «καίγεται» να δώσει κάποιον παίκτη. Και τα πράγματα είναι πολύ απλά. Πρώτα απ’ όλα βλέπουν πως η ομάδα έχει βρει μία πολύ καλή χημεία. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να τη χαλάσουν αυτή για να δώσουν τώρα κάποιον ποδοσφαιριστή που έχει σημαντικό ρόλο.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός βρίσκεται πίσω στο πρωτάθλημα και στο δεύτερο γύρο θέλει να πατήσει το γκάζι προκειμένου να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Έχει πάρει την πρόκριση στους «32» του Europa League και έχει μία καλή κλήρωση. Στον Ολυμπιακό βλέπουν πως έχει δημιουργηθεί μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα, που έχει «δέσιμο» και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να της προκαλέσουν ταραχή κάνοντας αλλαγές στα μέσα της σεζόν.