Αρχίζει το πήγαινε-έλα στον Αρη!

Οι πρόσφατες τρανταχτές αποτυχίες και ο κίνδυνος -μετά το Κύπελλο- να χαθεί κι ο στόχος της Ευρώπης, αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό του Άρη.

Αρχίζει το πήγαινε-έλα στον Αρη!

Είναι χαρακτηριστικό ότι η λίστα μεγαλώνει διαρκώς και προστίθενται ονόματα που θα συζητήσουν (κάποιοι το κάνουν ήδη με τη διοίκηση) για να αποχωρήσουν με συναινετικό τρόπο, ώστε να ανοίξει χώρος στο ρόστερ για την απόκτηση άλλων ποδοσφαιριστών.

Στην πρώτη γραμμή της λίστας βρίσκονται τρία ονόματα που αποκτήθηκαν με υψηλές προσδοκίες αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν στο ελάχιστο. Ετσι από τα μεγάλα ονόματα έχουν κληθεί να συζητήσουν οι Μάβραϊ, Κολάσο και Μαρτίνες.

Ακολουθούν σε δεύτερο στάδιο οι Ναζλίδης, Ιντζόγλου, Παυλίδης και Βίτορ.
Και υπάρχει και τρίτη κλίμακα με τους δύο πλάγιους μπακ Τζανακάκη και Βαλεριάνο, που δεν έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε υψηλό επίπεδο, ώστε ο Αρης να εξασφαλίσει μια θέση στην Ευρώπη και που πιθανότατα θα ενημερωθούν κι αυτοί για τις προθέσεις της διοίκησης.

Δεν αποκλείεται η λίστα να ανοίξει κι άλλο, ανάλογα με το πόσο εύκολα ή δύσκολα θα αποχωρήσουν όσοι δεν βρίσκονται στον σχεδιασμό. Ωστόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει αποφασίσει να φτιάξει το ρόστερ από την αρχή, κάτι που σημαίνει ότι θα αποκτηθούν τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές το επόμενο χρονικό διάστημα.