Η σχέση Ολυμπιακού, Μπεσίκτας και Γαλατά στην υπόθεση «φορ»

Yπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που απασχολούν και τις τρεις ομάδες και οι μάνατζερ κατά διαβολική σύμπτωση προτείνουν την... πραμάτεια τους την ίδια στιγμή σε Πειραιά και Κωνσταντινούπολη.

Η σχέση Ολυμπιακού, Μπεσίκτας και Γαλατά στην υπόθεση «φορ»

Είναι λογικό όταν έγινε γνωστό σε κύκλους μάνατζερ ότι ο Ολυμπιακός, η Μπεσίκτας και η Γαλατασαράι βγήκαν στην χειμερινή αγορά για την ανεύρεση ενός επιθετικού, πολλούς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των «ερυθρολεύκων» να τους συναντάμε και στα ρεπορτάζ των τουρκικών ομάδων.


Κάτι παραπάνω από τους μισούς επιθετικούς που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό, έχουν προταθεί σε Μπεσίκτας και Γαλατά.


Πρώτος και καλύτερος ο Νέλσον Ολιβέιρα της Νόριτς που εμφανίστηκε όχι μόνο στα ερυθρόλευκα γραφεία, αλλά και στην Κωνσταντινούπολη. Ο Φακούντο Φερέιρα που τον ζήτησε ο Μαρτίνς, ξαφνικά οι μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού τον πρότειναν σε Μπεσίκτας και Γαλατά.


Πάμε και στα πιο «φρέσκα κουλούρια». Ο Νιάσε της Έβερτον που βρίσκεται υπό εξέταση από πλευράς «ερυθρολεύκων», κατά διαβολική σύμπτωση βρίσκεται σε περίοπτη θέση των ρεπορτάζ των δύο τουρκικών ομάδων. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μπονατίνι της Γουλβς.


Ως δια μαγείας οι Ντεμπά Μπα (Σανγκάη Σενχούα), Μαμέ Ντιουφ (Στόουκ) και Ιγκάλο (Γιατάι Κίνας) που εμφανίστηκαν ξαφνικά στη ζωή των ανθρώπων του Ολυμπιακού ως προτάσεις από τους μάνατζέρ τους, είναι στα... ψηλά πατώματα των προτιμήσεων των δύο συλλόγων της Πόλης.


Γενικώς υπάρχουν πολλά «τρακαρίσματα» στο «σαφάρι» που κάνει ο Ολυμπιακός για να φέρει έναν φορ. Και τις περισσότερες φορές βρίσκει απέναντί του την Μπεσίκτας και την Γαλατά...