ΑΕΚ: Πάει για Ρέλβας και Γιούρασεκ!

Η AEK έκλεισε τον 25χρονο Πορτογάλο στόπερ, της Γκιμαράες Φιλίπε Ρέλβας και προσπαθεί την περίπτωση του Τσέχου αριστερό μπακ, της Μπενφίκα, Νταβίντ Γούρασεκ για να ενισχύσει τα μετόπισθεν

ΑΕΚ: Πάει για Ρέλβας και Γιούρασεκ!

Κoντά σε διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» στην οπισθοφυλακή της είναι η ΑΕΚ

Ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνας είναι ο Φιλίπε Ρέλβας και για αριστερό άκρο των μετόπισθεν ο Νταβίντ Γιούρασεκ.

Του πρώτου, του 25χρονου Πορτογάλου της Γκιμαράες, μπορούμε να μιλάμε ουσιαστικά για «τελειωμένη» μεταγραφή, ενώ για τον συνομήλικο του Τσέχο της Mπενφίκα (που αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Μπουντεσλίγκα, με την Χόφενχαϊμ) η ΑΕΚ προσπαθεί να την ολοκληρώσει παρότι δυσκολότερη (υπάρχει ανταγωνισμός) με την ίδια φόρμουλα (δανεισμός).

Ο ύψους 1,92μ. Ρέλβας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Εσπίνιο, και στη συνέχεια έπαιξε στις Γκοντομάρ, Πέδρας Ρούμπρας, Πορτιμονένσε, ενώ από τον φετινό Γενάρη ανήκει στην Γκιμαράες με μεταγραφή 700.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Πορτογαλικό Τύπο η Βιτόρια θα πάρει ένα ποσό που ξεπερνά τα 3εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει!

Όσο για τον Γιούρασεκ (1.83 μ.) είναι 12 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπρνο, μεταπήδησε στην Πόστεγιοβ και στη συνέχεια στην Μλάντα Μπόλεσλαβ.

Tο 2022, η Μπλάντα τον πούλησε στην Σλάβια αντί 1.000.000 ευρώ. Και το 2023 η Μπενφίκα χτύπησε την πόρτα της ομάδας της Πράγας και τον απέκτησε αντί 14.000.000 ευρώ!

Από την πατρίδα του παίκτη επιβεβαιώνουν ότι ο «δικέφαλος» κινείται για την απόκτηση του και είναι »κοντά» οι δύο πλευρές («iSport»), αλλά στη διαδικτυακή έκδοση της «Α Bola», εκτός από την αναφορά της «κιτρινόμαυρης» πρότασης δανεισμού (1 εκ. ευρώ «ενοίκιο», με οψιόν αγοράς 4 εκ. ευρώ) αναφέρεται ότι οι Λουζιτανοί προτιμούν την πώληση του, για να πάρουν πίσω κάποια από τα χρήματα που έδωσαν, αλλά κι ότι υπάρχει κι άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα!



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110