Πρωτοχρονιά στον Ρέντη

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το πρόγραμμα προπονήσεων και την άδεια που θα πάρουν για τις γιορτές.

Πρωτοχρονιά στον Ρέντη

Η αναβολή του αγώνα με την ΑΕΛ δεν άρεσε και πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς, αφού είδε τα σχέδια του να αλλάζουν. Οι Πειραιώτες θα προπονηθούν και την Κυριακή στον Ρέντη και στη συνέχεια θα φύγουν με άδεια για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει του δεύτερου μισού της αγωνιστικής περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στον Ρέντη το ερχόμενο Σάββατο το απόγευμα και τους περιμένει αρκετή δουλειά, αφού η ομάδα έχει μπροστά της πολλά και σημαντικά παιχνίδια.

Σύμφωνα, πάντως, με το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο 48χρονος τεχνικός οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν και ανήμερα Πρωτοχρονιάς. Αν δεν αλλάξει κάτι με την επιστροφή από την άδεια οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την πρώτη ημέρα του 2019 θα βρεθούν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Η ομάδα του Πειραιά έχει μπροστά της μία σειρά από πολύ δύσκολα ματς, αλλά και ταξίδια και οφείλει να παρουσιαστεί πανέτοιμη έτσι ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει και να βγάλει το πρόγραμμα με επιτυχία. Ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα βρισκόταν σε αρκετά καλή κατάσταση και εξαιρετικό ρυθμό και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα από τον Μαρτίνς με την επανέναρξη των υποχρεώσεων.