Οι μεταγραφές και η μείωση του ρόστερ του Ολυμπιακού

Πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ των Πειραιωτών για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου μετά και τις προσθήκες που θα γίνουν.

Οι μεταγραφές και η μείωση του ρόστερ του Ολυμπιακού

Το επόμενο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός μπορεί να το δώσει στις 8 Ιανουαρίου για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στη Ξάνθη, όμως, από τότε ξεκινάει ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα για την ομάδα του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και αρκετά ταξίδια στην επαρχία.

Όλο το ενδιαφέρον, ωστόσο έχει επικεντρωθεί στις μεταγραφές που θα γίνουν από τους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους για τη συνέχεια των υποχρεώσεων τους. Είναι δεδομένο πως στον Ολυμπιακό θα προχωρήσουν στην απόκτηση επιθετικού, αλλά και εξτρέμ.

Οι άνθρωποι του συλλόγου που χειρίζονται τα μεταγραφικά θέματα έχουν πατήσει… γκάζι προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά. Έχει ενδιαφέρον, όμως, να δούμε πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» μετά και τις προσθήκες που θα γίνουν.

Αυτή τη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεση του 28 ποδοσφαιριστές και αν προσθέσουμε τα δύο νέα αποκτήματα και τον Γιώργο Μασούρα ο αριθμός θα αυξηθεί στους 31. Είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται να δουλέψει με τόσους πολλούς ο Πορτογάλος προπονητής.

Το νούμερο αναμένεται να πέσει στους 25 με 26. Νικολάου, Ανδρούτσος και Βρουσάι είναι παίκτες που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν και να δοθούν δανεικοί σε συλλόγους της Super League. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρήσουμε την αποχώρηση του Πάρντο. Με αυτούς τους τέσσερις ο αριθμός πέφτει στους 27, ενώ είναι αμφίβολοι επίσης οι Μεριά, Μασούρας και Μάνος. Βέβαια έτσι όπως είναι τα πράγματα είναι δύσκολο ο αριθμός να πέσει τόσο πολύ, να πάει δηλαδή στους 24. Προφανώς κάποιοι μπορεί να μείνουν, αφού υπάρχουν πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Πάντως θα κατέβει ο αριθμός των ποδοσφαιριστών ακόμα και σε σχέση με αυτούς που βρίσκονται τώρα στον Ρέντη.