Απόλλων Σμύρνης: Που χάθηκες ρε Άιλερς;

Και... ασθενής και... τουρίστας και κάθε λίγο και λιγάκι άλλο σπίτι και απλήρωτοι λογαριασμοί. Καμιά φορά και προπόνηση.

Απόλλων Σμύρνης: Που χάθηκες ρε Άιλερς;

Ψάχνουν και δεν βρίσκουν στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ψάχνουν τον Τζάστιν Άιλερς που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι αλλά εδώ και κάτι μήνες αγνοείται ουσιαστικά από την ομάδα. Μάλιστα, οι άνθρωποι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αναζητούν τον Γερμανό για να λύσουν το συμβόλαιό του αλλά αυτός αγνοείται.

Αντιμετωπίζει κατά τα λεγόμενά του πρόβλημα τραυματισμού εδώ και καιρό αλλά αυτό δεν τον αποτρέπει από το να κάνει τουρισμό στην Αθήνα -στη φωτογραφία πριν από λίγες ημέρες στον Λυκαβηττό-, clubbing, να απολαμβάνει τον ήλιο στη χώρα μας και την καλή ελληνική κουζίνα. Κάποιες φορές κάνει και προπόνηση. Στη συνέχεια χάνεται για κάποιες ημέρες και όταν τον ρωτούν συμπαίκτες, προπονητές και γιατροί λέει ότι δεν του κάνουν καλή θεραπεία και γι' αυτό αναγκάζεται να πηγαίνει συχνά στην πατρίδα του.

Αυτοί που έχουν περισσότερα παράπονα και από τον Απόλλωνα ακόμα είναι οι ιδιοκτήτες των σπιτιών που αλλάζει συχνά ο Γερμανός. Αφήνει απλήρωτους τους λογαριασμούς κι αυτοί ψάχνουν τα λεφτά τους από τον Απόλλωνα.

Το δεδομένο είναι ότι για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ο Άιλερς παραμένει αγκάθι που πονά...