Οι παίκτες του Ολυμπιακού που «κινδυνεύουν»

Οι Ανδρούτσος, Βρουσάι, Νικολάου, Πάρντο, αλλά και οι Μασούρας, Μάνος που δεν είναι σίγουροι ότι θα παραμείνουν εώς το τέλος της σεζόν.

 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού που «κινδυνεύουν»

Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρος ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Έχει πάρει ήδη τον Γιώργο Μασούρα από τον Πανιώνιο, θα πάρει έναν επιθετικό, θα πάρει ακόμη έναν εξτρέμ και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσουν οι αποχωρήσεις.

Ποιοι είναι οι παίκτες που «κινδυνεύουν» να φύγουν τον Γενάρη; Οι Ανδρούτσος και Βρουσάι το πιθανότερο είναι να συνεχίσουν ως δανεικοί εώς το τέλος της σεζόν στον Πανιώνιο στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μασούρα.

Ο δε Νικολάου ψάχνεται κυρίως για το εξωτερικό και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Για τον Φελίπε Πάρντο δεν έχει έρθει κάτι σοβαρό στον Ολυμπιακό, αλλά ο ίδιος έκανε ένα άνοιγμα στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, ενώ ακούγεται έντονα ότι μπορεί κάτι να φέρει από ΗΠΑ και Μεξικό.

Υπάρχουν όμως και δύο ποδοσφαιριστές που επίσης είναι σε τεντωμένο σχοινί. Ο ένας είναι ο Γιάννης Μασούρας, ο οποίος έχοντας μπροστά του τους Ομάρ και Τοροσίδη δεν μπορεί να βρει θέση ούτε στη 18άδα και έχει παίξει μόνο στους ομίλους του Κυπέλλου. Ωστόσο, το Κύπελλο από τώρα και στο εξής «σοβαρεύει» για τα καλά.

Επίσης, είναι ένα θέμα με την απόκτηση του φορ, τι θα γίνει με τους υπάρχοντες. Ενώ το προηγούμενο διάστημα ακουγόταν έντονα στην Πορτογαλία ότι υπήρχαν σοβαρές πιθανότητες επιστροφής του Αχμέντ Χασάν στην Μπράγκα, τις τελευταίες μέρες έχει μπλεχτεί το όνομα του Δημήτρη Μάνου στη λίστα με τις πιθανές αποχωρήσεις. Και ειδικά για τον 24χρονο επιθετικό υπάρχουν δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας που «καραδοκούν».