Έφυγαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» άδραξαν το ρεπό που τους έδωσε ο Όσκαρ Γκαρθία και πήραν τα αεροπλάνα γι’ άλλες πολιτείες.

Έφυγαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Η αγωνιστική απραξία στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται και αυτό το σαββατοκύριακο. Αυτή τη φορά, όμως, δεν παίζει μπάλα όλη η Ευρώπη λόγω των φιλικών των εθνικών ομάδων. Οι Πειραιώτες το πρωί της Παρασκευής έκαναν μία αρκετά δυνατή προπόνηση στο Ρέντη υπό τις οδηγίες του Όσκαρ Γκαρθία.

Στη συνέχεια, όπως του είχε υποσχεθεί από τις αρχές της εβδομάδας τους έδωσε ένα γενναιόδωρο ρεπό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο τη Δευτέρα το απόγευμα. Ουσιαστικά τρεις μέρες ελεύθερες έχουν οι ποδοσφαιριστές, αν αναλογιστούμε ότι προπονήθηκαν Παρασκευή πρωί και θα προπονηθούν ξανά Δευτέρα απόγευμα.

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού άδραξε την ευκαιρία του ρεπό που έδωσε ο Όσκαρ Γκαρθία και… εξαφανίστηκαν. Οι περισσότεροι από τους ξένους έφυγαν εκτός Ελλάδας. Ο Μπιόρν Ένγκελς έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό το Βέλγιο. Ο Αλεξί Ρομαό με τη σειρά του πηγαίνει στη Τουλούζ, ενώ εκτός Ελλάδας έφυγε και ο Παπ Αμπού Σισέ. Ο Ούρος Τζούρτζεβις από την πλευρά του μαζί με την οικογένεια του έφυγε για τη Σερβία. Στο Βέλγιο θα βρεθεί και ο Οτζίτζα, ενώ και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου των πρωταθλητών έφυγαν εκτός Ελλάδας.