Η Σταντάρ Λιέγης ο μεγάλος αντίπαλος για Σινάνι

Ο 21χρονος εξτρέμ της Ντουντελάνζ που αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού για τα «φτερά» της επίθεσης ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, έχει δεχτεί ήδη κρούση από την βελγική ομάδα.

Η Σταντάρ Λιέγης ο μεγάλος αντίπαλος για Σινάνι

Είναι θετική η εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ για τον Ντάνελ Σινάνι. Ο Ολυμπιακός πέρα από την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης, εξετάζει και περιπτώσεις εξτρέμ και ο 21χρονος άσος της Ντουντελάνζ είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπάρχει στο τραπέζι.

Ο Σινάνι που αναμένεται να φύγει από την Ντουντελάνζ τον χειμώνα, καθώς η ομάδα του Λουξεμβούργου είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσει, από τη στιγμή που και ο ίδιος έχει τάσεις φυγής μαθαίνοντας για το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες του εξωτερικού.

Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού πάντως, σε περίπτωση που μπει για τα καλά στο «κόλπο» της απόκτησής του, θα είναι η Σταντάρ Λιέγης. Οι Βέλγοι τον παρακολουθούν εδώ και ένα τετράμηνο και οι πληροφορίες από το Λουξεμβούργο αναφέρουν ότι έχουν κάνει ήδη μία πρώτη σοβαρή κρούση στη Ντουντελάνζ.

Στο μεταξύ, για την ιστορία υπάρχει κι άλλος ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και έχει κάνει «γκελ» σε κλαμπ του εξωτερικού. Ο λόγος για τον φορ Τουρπέλ που απασχολεί την Φίτεσε Άρνεμ.