Υπαρκτό το θέμα με τον Σινάνι για τον Ολυμπιακό

Δεν λένε ψέματα στο Λουξεμβούργο για τον 21χρονο αριστεροπόδαρο εξτρεμ της Ντουντελάνζ. Όντως ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον Ντάνελ Σινάνι.

 

Υπαρκτό το θέμα με τον Σινάνι για τον Ολυμπιακό

Πριν από περίπου μία εβδμάδα όταν πρωτακούστηκε ότι ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε προσεγγίσει τον Ντάνελ Σινάνι μετά το 5-1 του Ολυμπιακού επί της Ντουντελάνζ στο Καραϊσκάκη, ελάχιστοι πίστευαν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έριχναν ματιές σε έναν Λουξεμβούργιο ποδοσφαιριστή...

Βέβαια, η εθνικότητα και το γεγονός ότι το Λουξεμβούργο είναι στα... χαμηλά πατώματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να «ξεπετάξει» ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν σπουδαία καριέρα. Μην ξεχνάτε ότι ο Γκούντιονσεν φορούσε τη φανέλα της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα σε μία περίοδο που η Εθνική Ισλανδίας ήταν γεμάτη με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Ο Σινάνι λοιπόν είναι από τους ποδοσφαιριστές που όντως έκανε «κλικ» στον Καρεμπέ. Δεν έγραψαν ψέματα στο Λουξεμβούργο, απ’ όπου προέκυψαν οι πληροφορίες.

Η Ντουντελάνζ διέρρευσε προς τους ρεπόρτερ της ότι ο 21χρονος εξτρέμ απασχολεί τον Ολυμπιακό και πώς πολύ δύσκολα θα καταφέρει να τον κρατήσει στο Λουξεμβούργο και μετά τον Γενάρη. Όλα δείχνουν ότι ο Σινάνι θα αποτελέσει παρελθόν από την Ντουντελάνζ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας από ους ενδιαφερόμενους. Υπάρχει σίγουρα όμως η Σταντάρ Λιέγης που τον έχει βάλει στο «σημάδι» και τον παρακολουθεί στενά από τον Σεπτέμβριο, αλλά και γερμανικές ομάδες από την Μπουντεσλίγκα και την Τσβαϊτελίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να «γκαζώνουν» για επιθετικό, αλλά ρίχνουν ματιές και σε παίκτες που θα ενισχύσουν τα «φτερά» της επίθεσης. Ο Μαρτίνς θα προτιμούσε έναν αριστεροπόδαρο εξτρέμ και ο Σινάνι «αγγίζει» τα στάνταρ που έχει θέσει ο Πορτογάλος τεχνικός.

O 21χρονος Κοσοβάρος που παίζει στην Εθνική Λουξεμβούργου έχει σκοράρει φέτος 9 φορές (οι 5 στο Γιουρόπα Λιγκ) σε σύνολο 26 αγώνων.