Στάικος: «Kρατάμε την αντίδραση - Να αποχαιρετήσουμε με αξιοπρέπεια»
Οι δηλώσεις του προπονητή της Λαμίας, Θανάση Στάικου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Ο Θανάσης μίλησε μετά τη νέα ήττα της υποβιβασμένης Λαμίας με 3-2 εντός έδρας από τον Λεβαδειακό. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να αποχαιρετήσει με αξιοπρέπεια τη μεγάλη κατηγορία.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Η μαγική βραδιά στη φιέστα του Ολυμπιακού (pics, vid)
«Κρατάμε την αντίδραση μετά το πρώτο 30λεπτο που ήμασταν νωθροί και χωρίς ενέργεια. Κατά τα άλλα έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με δύο ομάδες αδιάφορες. Γι’ αυτό και όπως συνηθίζεται υπήρχε και μεγάλο σκορ σε αυτά τα παιχνίδια.
Σαν γενική εικόνα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι περισσότερο και βάσει ευκαιριών. Δηλαδή, με τη φάση εκεί που ίσως να έγινε κάτι. Είναι μία καλή προσπάθεια στη δεδομένη χρονική στιγμή, με την έννοια ότι έχουμε αρκετά προβλήματα, έχουμε μείνει με μικρό ρόστερ και σήμερα είχαμε αρκετές απώλειες της τελευταίας στιγμής για διάφορους λόγους.
Κι αν σε αυτό συνυπολογίσουμε την απογοήτευση όλης της σεζόν που τώρα στο τέλος είναι έκδηλη, νομίζω ότι προσπάθησαν τα παιδιά, πρέπει να συνεχίσουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Είναι πολύ δύσκολη η διαχείριση αυτής της κατάστασης τώρα στο τέλος. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια.»
Για την επόμενη ημέρα:
«Aυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Το πιο σημαντικό είναι αυτό , η επόμενη ημέρα. Ας τελειώσουμε ομαλά και να δούμε τι σχέδια υπάρχουν για την επόμενη ημέρα αυτής της ομάδας.».