Από το «πάνω ράφι» θα ψωνίσει φορ ο Ολυμπιακός

Από το «πάνω ράφι» πάει να φέρει σέντερ φορ ο Ολυμπιακός. Μεγάλη δίψα μετά την πρόκριση με Μίλαν και την κλήρωση με Ντιναμό.

Από το «πάνω ράφι» θα ψωνίσει φορ ο Ολυμπιακός

Η απόκτηση στράικερ ώστε να παίρνει πιο εύκολα το γκολ ο Ολυμπιακός στη συνέχεια των υποχρεώσεών του στη φετινή σεζόν, αλλά και με φόντο την επόμενη, έχει πλέον γίνει μία υπόθεση που προχωρά με πολύ γοργούς ρυθμούς στο λιμάνι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του στη διοίκηση και στον μεταγραφικό σχεδιασμό, βλέπουν πλέον με πολύ μεγάλη διάθεση το κομμάτι της ενίσχυσης στην επίθεση κι είναι κάτι λογικό να συμβαίνει μετά το θρίαμβο επί της Μίλαν, αλλά και την κλήρωση με την Ντιναμό Κιέβου και όχι με κάποιο από τα μεγαθήρια που συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στο τραπέζι έχουν πέσει πολλά ονόματα και εξετάζονται τρόποι ώστε ο Ολυμπιακός να βρει την ιδανικότερη λύση και μάλιστα γρήγορα. Προκειμένου να έχει το νεοαποκτηθέντα σέντερ φορ το συντομότερο δυνατό και να μπορέσει ο Μαρτίνς να τον εντάξει στο πλάνο και στο αγωνιστικό περιβάλλον της ομάδας.

Ήδη έχουν γραφτεί πολλά ονόματα, όπως του Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα, του Λούκας Πέρεθ της Γουέστ Χαμ, του Φράνκο Σολδάδο της Φενέρ, του Νέλσον Ολιβέιρα της Νόριτς, του Βραζιλιάνου Άλαν της Γκουανκγτσού από την Κίνα. Όπως και οι περιπτώσεις του Μπεργκ ή του Μήτρογλου που για διάφορους λόγους δεν δείχνουν ότι μπορεί να προχωρήσουν αυτή τη στιγμή.

Το σίγουρο είναι ότι έχουν βρεθεί κάποιοι στόχοι επιλεγμένοι και ότι ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθεια ήδη σε συγκεκριμένες περιπτώσεις τις οποίες παλεύει, ενώ δεν αποκλείεται να προσπαθήσει ή να το έχει ήδη κάνει και για περιπτώσεις που θα προκαλέσουν μεταγραφικό θόρυβο. Αν και αυτό που τόσο ο Μαρτίνς όσο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιθυμούν πάνω απ' όλα είναι να αποκτηθεί σέντερ φορ που θα «κολλάει» στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα και θα έχει τέτοιο παρελθόν στο σκοράρισμα, ώστε να μειώνονται τα ρίσκα και να βρει το κλαμπ τον παίκτη που θα μπορεί να αξιοποιεί την αυξημένη παραγωγή φάσεων.

Κι είναι δεδομένο ότι η τεράστια νίκη επί της Μίλαν και η προοπτική να φτάσει η ομάδα μακριά στην Ευρώπη έχουν ανοίξει την όρεξη των ανθρώπων του Ολυμπιακού στις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας.