Πιρόλα: «Περήφανος για τον τίτλο»

Ο Λορέντσο Πιρόλα μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και για την πρώτη του σεζόν με τα ερυθρόλευκα.

Πιρόλα: «Περήφανος για τον τίτλο»

Ο Λορέντσο Πιρόλα στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού κατάφερε όχι απλά να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, αλλά να καθιερωθεί στην ομάδα του Πειραιά. Ο Ιταλός αμυντικός μίλησε στην Cosmote TV και δήλωσε περήφανος για τον τίτλο.

Αναλυτικά ο Λορέντσο Πιρόλα μίλησε:

Για το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του: Νιώθω μεγάλη υπερηφάνεια και μεγάλη χαρά γιατί έχει εκπληρωθεί ένας από τους σημαντικότερους στόχους. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό ήλπιζα να κερδίσω τίτλους και το πρωτάθλημα σε συνδυασμό με τα 100α γενέθλια του συλλόγου μας κάνει όλους πολύ υπερήφανους και πολύ χαρούμενους.

Για το κίνητρο στα ματς που απομένουν: Όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού έχεις πάντα κίνητρο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια που δίνει και για αυτό στα τρία που απομένουν πρέπει να έχουμε τον ίδιο στόχο και την ίδια νοοτροπία, όπως πριν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες.

Για το αν περίμενε τόσο καλή την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό: Όταν έφτασα εδώ, τον περασμένο Ιούλιο, ήξερα πως ήρθα σε μια ομάδα που μόλις είχε κερδίσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο και ο στόχος μου ήταν να παίζω όσο περισσότερο γίνεται και να δείξω τον καλό μου εαυτό στα παιχνίδια που θα είχα την ευκαιρία. Πραγματικά είμαι ευτυχισμένος γιατί πήρα χρόνο συμμετοχής και βοήθησα την ομάδα να πετύχει στόχους. Επομένως δεν θα μπορούσα να είμαι τίποτα άλλο πέρα από ευχαριστημένος από την σεζόν αυτή.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110