Ολυμπιακός-Λαμία 3-0. H κριτική των παικτών: Αέρινοι” Φορτούνης, Νάτχο και Γκιγιέρμε

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού από την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία. Ξεχώρισαν Φορτούνης, Νάτχο και Γκιγιέρμε. 

Ολυμπιακός-Λαμία 3-0. H κριτική των παικτών: Αέρινοι” Φορτούνης, Νάτχο και Γκιγιέρμε

ΣΑ: Μια φορά χρειάστηκε να επέμβει και το έκανε με επιτυχία. Συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό στο επικίνδυνο σουτ του Δημούτσου. Κατά τ΄άλλα έβγαλε ένα από τα πιο εύκολα μεροκάματα της καριέρας του.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Αστείρευτες δυνάμεις ο Νορβηγός που παίζει ανελλιπώς, αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το γκολ του Ομάρ ήταν μία ακόμη απόδειξη ότι δεν αφήνει καμία φάση να πηγαίνει χαμένη.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Αν δείτε προσεκτικά τη φάση του 1-0, από τα πόδια του ξεκίνησε η αντεπίθεση του Ολυμπιακού. Μια χαρά στάθηκε ο Πορτογάλος που στο 43' έκοψε και μία επικίνδυνη αντεπίθεση της Λαμίας με τον Καραμάνο.

ΣΙΣΕ: Αρχοντικός σε ακόμη ένα ματς. Δεν άφησε και πολλά περιθώρια δράσης στον Καραμάνο. Όσες φορές βρέθηκαν να “μονομαχούν”, ο Σενεγαλέζος δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα. Επιθετικά θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά βρήκε πάλι το δοκάρι.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Του βγήκε κατά τη διάρκεια του ματς η κούραση από την υπερπροσπάθεια της Μίλαν, όμως, σε γενικές γραμμές πρόσθεσε άλλη μία καλή παρουσία στο ενεργητικό του.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Πήρε αρκετές προσπάθειες, από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού, αλλά η εμφάνισή του επισκιάστηκε από τους εξαιρετικούς Νάτχο και Γκιγιέρμε στον άξονα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν κακός. Ίσα-ίσα...

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Στην Ισπανία δεν πήραν χαμπάρι τι χαφάρα άφησε η Λα Κορούνια και δεν κινήθηκαν για την απόκτησή του. Ο Βραζιλιάνος σε ακόμη ένα ματς αποδεικνύει ότι είναι ένας χαφ με τα... όλα του, τόσο στον τρόπο που θα βγάλει μπροστά, όσο και στο πώς θα αποτρέψει επιθετικές προσπάθειες του αντιπάλου από τον άξονα.

ΝΑΤΧΟ: Δεν ήταν μόνο η κούρσα του στο 1-0 ή το γεγονός ότι είχε συμμετοχή στο τρίτο γκολ του Ομάρ. Ο Ισραηλινός μαζί με τον Φορτούνη και τον Γκιγιέρμε “κονταροχτύπηθηκαν” επάξια για τον τίτλο του MVP.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Σε όλα τα γκολ είχε συμμετοχή παίζοντας ξανά ως φορ, όπως και με τη Μίλαν. Στο 1-0 ασίστ, στο 2-0 έβγαλε τη σέντρα στον Γκερέρο και μετά πήγε στον Φέτφα, στο 3-0 έστρωσε στον Νάτχο να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή. Συν τοις άλλοις ήταν και ο δημιουργός του δοκαριού του Σισέ.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Επιτέλους γκολ για τον Φέτφα! Το έψαχνε καιρό και κέρδισε το χειροκρότημα της εξέδρας. Δικαιολογημένα φυσικά, γιατί ο Φέτφα έδειξε μετά τη Μίλαν ότι αφήνει πίσω του σιγά-σιγά τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Ο Μαρτίνς τον χρησιμοποίησε κατά κάποιο τρόπο σε ρόλο εξτρέμ και κατάφερε να βρει δίχτυα στο 1-0, αφού ήταν εκεί που έπρεπε. Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκει σιγά-σιγά τον αγωνιστικό ρυθμό του.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Μπήκε στο ματς για να δώσει ανάσες στον Κούτρη και σε ένα χρονικό σημείο που όλα είχαν κριθεί.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Αντικατέστησε τον Φετφατζίδη για να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής και να ζήσει κι εκείνος με τη σειρά του την ωραία βραδιά κόντρα στην Λαμία.

ΜΑΝΟΣ: Μπήκε αντί του Γκερέρο προς το τέλος και σε ένα χρονικό σημείο που ο Ολυμπιακός είχε κατεβάσει ταχύτητα...