Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 2-1: Οδηγεί 4Χ4 ο Παράσχος

Με γκολ του Τόνσο στο 87΄ ο Αστέρας Τρίπολης ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και νίκησε με 2-1 τον ΟΦΗ.

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 2-1: Οδηγεί 4Χ4 ο Παράσχος

Με εκτελεστή τον Μάρτιν Τόνσο ο Αστέρας συνέχισε την αήττητη πορεία του με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο. Επικράτησε του ΟΦΗ με 2-1, παρότι οι φιλοξενούμενοι είχε προηγηθεί στο ημίχρονο με γκολ του Δεληγιαννίδη από εκτέλεση φάουλ στο 26΄.


Ο Δεληγιαννίδης σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική (είχε πετύχει το 1-0 και στο προηγούμενο ματς με τον Παναθηναϊκό).

Στην επανάληψη ο Αστέρας ήταν πολύ πιεστικός αλλά αυτό έδωσε χώρους στον ΟΦΗ, που παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 51΄ με τον Κοροβέση, το σουτ του οποίου έδιωξε ο Παπαδόπουλος.

Η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 62΄ όταν ο Τόνσο με κοντινό σουτ ισοφάρισε. Στο 73΄ο Ποτουρίδης έδιωξε πάνω στη γραμμή την μπάλα μετά από την προσπάθεια του Μανιά.

Ο ΟΦΗ λίγο έλειψε να κάνει το 1-2 στο 81΄ με τον Νέιρα, το σουτ του οποίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Ποτουρίδη πέρασε λίγο άουτ.

Τελικά στο 87΄ Τόνσο μετά από ασταθή απόκρουση του Στρέσου, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Με τη νίκη αυτή οι Αρκάδες έφτασαν τους 18 βαθμούς και έπιασαν τον Πανιώνιο στην όγδοη θέση της κατάταξης.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»
Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 2-1
Σκόρερ: 62΄, 87 Τόνσο - 26΄ Δεληγιαννίδης
Διαιτητής: Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Κάρτες: Πασαλίδης - Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Μεγιάδο

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Μανιάς (90΄+ Βαλιέντε), Καλτσάς (82΄ Τσιλιανίδης), Φερνάντεζ (65΄ Δουβίκας)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Βουό, Πλατέλλας, Κυριακίδης (90΄+ Κουτσιανικούλης), Παπαστεριανός (73΄ Ντίνας), Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Σασί (63΄ Νέιρα), Μεγιάδο, Κοροβέσης, Ποτουρίδης