Δεν τα παρατάει για Φερέιρα ο Ολυμπιακός

Η Μπενφίκα μπορεί να ζητάει τον ουρανό με τ’ άστρα ακόμη και για τον δανεισμό του Αργεντινού επιθετικού, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» θα το παλέψουν μέχρι τέλους.

Δεν τα παρατάει για Φερέιρα ο Ολυμπιακός

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν εώς τώρα, η απόκτηση του Φακούντο Φερέιρα από τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Όμως, αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παρατήσουν την υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού της Μπενφίκας.

Ο 27χρονος Λατινοαμερικάνος φορ έχει «ψηθεί» για να πιάσει… λιμάνι. Από εκεί που έδειχνε διστακτικός και εξέταζε κάποιες περιπτώσεις από πιο προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τις τελευταίες μέρες σαν να βλέπει με διαφορετικό μάτι την προοπτική των Πειραιωτών.

Η Μπενφίκα όμως αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι». Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι στις πρώτες επαφές Ολυμπιακού και Λουζιτανών υπήρχε μία απόσταση. Η συζήτηση αφορά φυσικά τον δανεισμό του Φερέιρα. Ωστόσο, και για τον εξάμηνο δανεισμό του οι «αετοί» της Λισσαβώνας ζητούν απίστευτα ποσά. Ακούγονται για ποσά τύπου… 3 εκ. ευρώ και για μια «γερή» οψιόν αγοράς το καλοκαίρι που θα ξεπερνάει τα 6 εκατομμύρια.

Ο Ολυμπιακός πάντως θα συνεχίσει να «πιέζει» με τον τρόπο του την Μπενφίκα και αν τα καταφέρει να φέρει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στη χώρα μας, τότε θα πρόκειται για μία υπέρβαση.