Άιλερς, το τελευταίο «αγκάθι» του Απόλλωνα Σμύρνης

Η ομάδα της Ριζούπολης αποχαιρέτησε σήμερα τους Γκονζάλεζ και Σάλτσες και πλέον απομένει να λυθεί και το συμβόλαιο του Άιλερς προκειμένου να γίνει η οριστική εκκαθάριση του ρόστερ.

Άιλερς, το τελευταίο «αγκάθι» του Απόλλωνα Σμύρνης

Στον Απόλλωνα Σμύρνης έχουν φτάσει στα όρια της αγανάκτησης με τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι σαφές ότι έχει έρθει στη χώρα μας για τουρισμό. Οι άνθρωποι της ομάδας τις προηγούμενες εβδομάδες έψαχναν να τον βρουν αφού ήταν άφαντος και δεν πήγαινε στις προπονήσεις, ενώ παράλληλα είχε γεμίσει το Instagram του με φωτογραφίες από τις βόλτες του στην Αθήνα.

Τον τελευταίο καιρός πάντως ακολουθεί νέα τακτική, αφού κάνει μια - δυό προπονήσεις και έπειτα εξαφανίζεται, ενώ δεν απαντά και στα τηλέφωνα των συνεργατών του κ. Μυροφορίδη οι οποίοι θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί του προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους.

Καλά ενημερωμένη πηγή μάλιστα σχολίαζει ότι το πρωί της Παρασκευής 14/12 απολάμβανε τη βόλτα του στην Κηφησιά, όιμως δεν είχε χρόνο να βρεθεί στα γραφεία του Απόλλωνα.

Τις επόμενες μέρες λοιπόν αναμένεται να βρεθεί και η χρυσή τομή με το συμβόλαιο του Άιλερς και η ομάδα της Ριζούπολης να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία της μόνο με όσους ενδιαφέρονται να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι να κάνουν τουρισμό...