«Τον είχε αντίπαλο ο Ολυμπιακός στο Europa και ο Καρεμπέ τον προσέγγισε» - Δείτε τον κι εσείς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον Ντάνιελ Σινάνι της Ντουντελάνζ - Βίντεο με όσα κάνει στο γήπεδο - Τι λέει ο πρόεδρος της ομάδας του Λουξεμβούργου. 

«Τον είχε αντίπαλο ο Ολυμπιακός στο Europa και ο Καρεμπέ τον προσέγγισε» - Δείτε τον κι εσείς

Η Τageblatt του Λουξεμβούργου αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο Κριστιάν Καρεμπέ προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή της Ντοπυντελάνζ, Ντάνιελ Σινάνι μετά το ματς Ολυμπιακού - Ντουντελάνζ.

Πρόκειται για τον 21χρονο αριστερό εξτρέμ, ο οποίος είχε σκοράρει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Αγωνίζεται και ως μεσοεπιθετικός αλλά και στο δεξιό άκρο.

Ο Σινάνι έχει γεννηθεί στο Κόσοβο αλλά είναι διεθνής με το Λουξεμβούργο. Απασχολεί και τη Σταντάρ Λιέγης ενώ το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Καρεμπέ «αναζήτησε προσωπικά τον Σινάνι και είχε έντονη συνομιλία με τον ταλαντούχο παίκτη που είχε μόλις σκοράρει το πρώτο γκολ της Ντουντελάνζ στο Γιουρόπα Λιγκ».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησής του τον Ιανουάριο, ο πρόεδρος της Ντουντελάνζ Ρομέν Σουμάχερ, δήλωσε: «Δεν μπορούμε να συμφιλιωθούμε με την ιδέα ότι θα φύγει το χειμώνα. Όμως έχουμε ήδη μιλήσει μαζί του και με τον πατέρα του, που φλερτάρουν με μεταγραφή τον Ιανουάριο», τόνισε σχετικά ο πρόεδρος της Ντουντελάνζ Ρομέν Σουμάχερ.