Λήξη συναγερμού με Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό

Ο Σέρβος στόπερ δεν δείχνει να έχει κάτι σοβαρό από το χτύπημα στο στήθος στη σύγκρουση που είχε με τον Σα στην τελευταία φάση του ματς με την Μίλαν.

Λήξη συναγερμού με Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό

Τέλος καλό, όλα καλά με τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός που αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι με την Μίλαν, καθώς είχε δεχτεί ένα χτύπημα από τον Σα (άθελά του βέβαια, καθώς τον πήρε… παραμάζωμα στην έξοδο που έκανε για να μπλοκάρει την μπάλα) στην τελευταία φάση του αγώνα με την Μίλαν.

Ο Σέρβος έδειχνε πολύ καλύτερα την Παρασκευή, όπερ σημαίνει ότι έλαβε τέλος ο συναγερμός που είχε προκύψει στο φινάλε της αναμέτρησης.

Μια χαρά λοιπόν είναι ο Βούκοβιτς. Το αν θα παίξει με την Λαμία ή όχι θα είναι καθαρά στο χέρι του Πέδρο Μαρτίνς. Μπορεί για παράδειγμα να θελήσει να του δώσει ανάσες ή να τον προφυλάξει. Ιατρικά δείχνει να είναι εντάξει…

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός από την Παρασκευή άφησε πίσω τους πανηγυρισμούς και τις χαρές για την θριαμβευτική πρόκριση επί της Μίλαν. Έστρεψε την προσοχή όλων των παικτών στον αγώνα με την Λαμία, καθώς ο μεγάλος στόχος παραμένει το πρωτάθλημα παρόλο που ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -8 από τον ΠΑΟΚ.