Ο Σισέ για Τουρέ: «Με βοήθησε πολύ»

Ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον Ιβοριανό χαφ και περίεγραψε αυτούς τους τρεις μήνες μαζί του.

Ο Σισέ για Τουρέ: «Με βοήθησε πολύ»

Ο Γιάγια Τουρέ έμεινε στον Ολυμπιακό 100 ημέρες. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να μην κατάφερε να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα του Πειραιά, αφού έπαιξε μόλις σε πέντε ματς, αλλά πρόσφερε πολλά στον σύλλογο στα αποδυτήρια.

Δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» έχουν να λένε τα καλύτερα για τον Ιβοριανό. Είναι ένας σταρ, αλλά στάθηκε στο πλευρό των συμπαικτών του και ειδικότερα των πιο νεαρών.

Ένας ποδοσφαιριστής που είχε να πάρει πολλά από τον Τουρέ είναι και ο Παπέ Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για τη συνεργασία που είχε με τον Ιβοριανό χαφ. «Την πρώτη φορά που τον είδα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ήταν πολύ ευχάριστο για εμένα. “Είχατε έναν πολύ καλό αγώνα” μου είπε τότε ο Γιάγια».

Συνεχίζοντας ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού μίλησε για τα οφέλη που είχε από τη συνεργασία του με τον Γιάγια. «Μου έδωσε πολλά και με συμβούλευσε πολύ. Μου μετέφερε την ηρεμία του που είχε στο παιχνίδι του. Παίζοντας με έναν ποδοσφαιριστή αυτού του διαμετρήματος έχεις να κερδίσεις πάρα πολλά. Στα αποδυτήρια γελάγαμε πολύ. Ο Γιάγια είναι πολύ χαρούμενος και ευγενής ταυτόχρονα», ήταν τα λόγια του Παπά Σισέ.