Επιβράβευσαν τον Τζήλο και τον έκαναν διεθνή

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διεθνείς διαιτητές για το 2019, αφού δόηθηκε και η σχετική έγκριση από τη FIFA.

Επιβράβευσαν τον Τζήλο και τον έκαναν διεθνή

Ανακοινώθηκαν και επίσημα από την ΕΠΟ οι διεθνείς διαιτητές για το 2019 έπειτα και από την έγκριση που δόθηκε από τη FIFA. Στη λίστα των διεθνών διαιτητών φιγουράρει και επίσημα πλέον ο Αθανάσιος Τζήλος. Ο Λαρισαίος ρέφερι κατάφερε την περασμένη Κυριακή να γίνει το πρόσωπο της αγωνιστικής.

Στο ματς Ξάνθη-Ολυμπιακός είχε μία κάκιστη διαιτησία με τους «ερυθρόλευκους» να φωνάζουν για τρία πέναλτι και για την ανοχή που έδειξε στο σκληρό και προκλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων. Λίγες ημέρες μετά την πολύ κακή του διαιτησία ο Τζήλος… επιβραβεύτηκε, αφού έγινε διεθνής διαιτητής. Θα περίμενε κανείς ότι θα υπάρξει κάποια τιμωρία για τον Λαρισαίο ρέφερι, όμως συνέβη εντελώς το αντίθετο.

Κατά τα άλλα πλην του Τζήλου διεθνείς διαιτητές έγιναν και επίσημα οι Εμμανουήλ Σκουλάς και Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Να σημειώσουμε πως και οι δύο μαζί με τον Τζήλο τοποθετήθηκε στην 3η κατηγορία.

Στον πίνακα των διεθνών διαιτητών διατηρήθηκαν οι Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (κατηγορία Elite), Αναστάσιος Παπαπέτρου (2η κατηγορία), Γεώργιος Κομίνς (2η κατηγορία) και Ιωάννης Παπαδόπουλος (3η κατηγορία).

Στον πίνακα των διεθνών βοηθών διαιτητών παραμένουν οι Κωσταράς Πολυχρόνης, Δημητριάδης Λάζαρος, Πετρόπουλος Τρύφων, Ακρίβος Χρήστος, Αλεξέας Ηλίας και Κούλα Χασάν, ενώ οι νέοι του πίνακα είναι οι Νικολαΐδης Κωνσταντίνος, Μπουξμπάουμ Ράινχαρντ, Απτόσογλου Ιορδάνης και Νικολακάκης Βασίλειος.

Επιπλέον στις γυναίκες διαιτητές διατηρήθηκαν οι Αντωνίου Ελένη (1η κατηγορία) και Τσιοφλίκη Ανδρομάχη (3η κατηγορία), ενώ διεθνείς βοηθοί παρέμειναν οι Κουρομπύλια Χρυσούλα, Κομισοπούλου Γεωργία, ενώ προστέθηκαν στον πίνακα και οι Δέτση Μαρία και Παπαδοπούλου Ζωή.