«Αυτός θα είναι αντικαταστάτης του Τουρέ στον Ολυμπιακό»

Η Πορτογαλική Abola συνδέει την αποχώρηση του Ιβοριανού από τους «ερυθρόλευκους» με το ενδιαφέρον για τον 22χρονο Στέφεν Εουστάκιο.

«Αυτός θα είναι αντικαταστάτης του Τουρέ στον Ολυμπιακό»

«Ο Στέφεν Εουστάκιο είναι στην ατζέντα του Ολυμπιακού», αναφέρει σήμερα στην έντυπη έκδοσή της η Πορτογαλική εφημερίδα Abola. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο μέσος της Τσάβες θα ακολουθήσει τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, η υπόθεση συνδέεται με την αποχώρηση του Γιάγια Τουρέ. «Μετά την αποχώρηση του Γιάγια Τουρέ, ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, χρειάζεται τον αντικαταστάτη του και ο Εουστάκιο αποτελεί την πρώτη επιλογή», αναφέρει η εφημερίδα.

Για τον παίκτη πάντως ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ενώ η ρήτρα στο συμβόλαιό του είναι 10 εκατομμύρια ευρώ. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στον Καναδά, όμως διαθέτει πορτογαλικό διαβατήριο. Την εφετινή σεζόν, ο Εουστάκιο έχει αγωνιστεί σε έντεκα ματς πρωταθλήματος με την ομάδα του, ενώ έχει ακόμα τέσσερις συμμετοχές σε κύπελλο και Λιγκ Καπ, όπου έχει σκοράρει μια φορά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες έχουν παρακολουθήσει ήδη από κοντά τον Πορτογάλο μέσο της Τσάβες, στην αναμέτρηση με την Μπελενένσες.