O Σελούκ προκαλεί ξανά και αφήνει αιχμές για Τουρέ

Ενώ ο Ιβοριανός χαφ αποχαιρέτησε τους φίλους του Ολυμπιακού με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, ο Ουκρανός μάνατζερ προσπαθεί – όπως έκανε και σε Σίτι και Μπαρτσελόνα – να τραβάει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα, ρίχνοντας αριστερά – δεξιά ευθύνες.

O Σελούκ προκαλεί ξανά και αφήνει αιχμές για Τουρέ

Από τη μία υπάρχει η τοποθέτηση του Γιάγια Τουρέ μέσω των social media που ουσιαστικά ευχαρίστησε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού και τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη προς το πρόσωπό του.


«Προς τους φίλους του Ολυμπιακού. Γύρισα πίσω για εσάς. Είχα ένα όραμα και ήθελα να κερδίσω τρόπαια για εσάς. Δυστυχώς, δεν πέτυχε αυτό. Όμως προχωράω με αγάπη στην καρδιά μου για όλους σας. Με ενθαρρύνατε και μου σταθήκατε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιβοριανός χαφ.


Από την άλλη υπάρχει και ο Σέλουκ, ο μάνατζερ του Γιάγια, ο οποίος όπως έκανε σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα, προσπαθεί με κάποιες δηλώσεις του να ρίχνει αριστερά – δεξιά τις ευθύνες, έτσι ώστε να τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα πάνω του και να επισκιάσει την αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Τουρέ.

«Πολλά απ’ όσα περιμέναμε δεν ήταν έτσι όπως τα θέλαμε. Ο Γιάγια είναι απογοητευμένος και έκανε έκκληση προς τον ιδιοκτήτη του συλλόγου να καταγγείλει τη σύμβαση. Ο Γιάγια δεν είχε την υποστήριξη αρκετών ανθρώπων του συλλόγου κάτι που δεν το περίμενε. Γι’ αυτό και ζήτησε να τερματιστεί η σύμβαση», είπε ο Σέλουκ σε συνέντευξή του στην Ρωσία.


Δεν είναι η πρώτη φορά που αφήνει αιχμές για ανθρώπους του Ολυμπιακού που βρίσκονται δίπλα στον Μαρτίνς. Και στη διακοπή του Νοεμβρίου είχε πει το ίδιο πράγμα, με τις πληροφορίες να ανέφεραν ότι «φωτογράφιζε» τους Μοντέστο και Καρεμπέ.


Λες και ο Καρεμπέ ή ο Μοντέστο λέει στον Μαρτίνς ποιον να βάλει στην ενδεκάδα και ποιον όχι. Για την ιστορία ο Μεριά αποτέλεσε επιλογή του Μοντέστο και βλέπει πλέον τη 18άδα με το... κιάλι. Ο Σισέ που επίσης είναι «ανακάλυψη» του Μοντέστο, πέρασε ένα δύσκολο δίμηνο στο ξεκίνημα της σεζόν.


Ο Μαρτίνς είναι αυτός που αποφασίζει για το ποιος θα παίξει και ποιος θα μείνει στον πάγκο ή στην εξέδρα. Ωστόσο, ο Σέλουκ ήθελε για ακόμη μία φορά να σπείρει... ζιζάνια ακόμα και για τον Καρεμπέ, ο οποίος είναι από τις πιο ήρεμες δυνάμεις στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο και το ξέρουν και οι πέτρες στον Ρέντη ότι δεν μπλέκεται στα πόδια του Μαρτίνς, σε γενικότερης φύσεως αγωνιστικά ζητήματα και πόσω μάλλον για θέματα που αφορούν τις επιλογές της ενδεκάδας.