Πρώτα η Μίλαν και μετά φουλάρει για επιθετικό

Στην Πορτογαλία επιμένουν πως ο Ολυμπιακός θέλει τον Φακούντο Φερέιρα και στο λιμάνι θα… τρέξουν το θέμα μετά το ματς με τους «ροσονέρι».

Πρώτα η Μίλαν και μετά φουλάρει για επιθετικό

Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Γιάγα Τουρέ ολοκληρώθηκε και τυπικά. Την ίδια ώρα στο μεγάλο λιμάνι έχουν στο μυαλό τους το παιχνίδι με τη Μίλαν. Αυτό το ματς είναι όλα τα λεφτά για την ομάδα του Πειραιά, αφού παίζει την πρόκριση της στους «32» του Europa League.

Από την άλλη, όμως, υπάρχει και ο προγραμματισμός ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Στον Ολυμπιακό δεν έχουν καμία διάθεση να πετάξουν λευκή πετσέτα για το πρωτάθλημα και αυτό θα είναι άλλωστε και ένα μεγάλο λάθος που μπορεί να έχει ακόμα χειρότερες συνέπειες.

Κινούμενοι προς αυτή την κατεύθυνση οι «ερυθρόλευκοι» θα φουλάρουν τις μηχανές τους προκειμένου να αποκτήσουν τον επιθετικό που χρειάζεται ο Πέδρο Μαρτίνς. Στην Πορτογαλία επιμένουν πως αυτός είναι ο Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει μείνει εκτός από τις 18 Οκτωβρίου και είναι φανερό ότι δεν υπολογίζεται. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει καλή άποψη για τον Φερέιρα και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία έχει εισηγηθεί την απόκτηση του.

Οι Πειραιώτες έβγαλαν από πάνω τους το βαρύ συμβόλαιο του Τουρέ αν και επί της ουσίας αυτό δεν θα επηρέαζε τη μεταγραφή επιθετικού. Προτεραιότητα είναι το παιχνίδι με τη Μίλαν, όμως, θα… τρέξουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση του επιθετικού.