Κι όμως, ο Ποντένσε έχει αποβληθεί ξανά με Κάστρο!

Άλλη μια φορά έχει αποβληθεί στην καριέρα του ο Ντανιέλ Ποντένσε, πάλι επειδή είχε χτύπημα εναντίον ενός… Κάστρο!

Κι όμως, ο Ποντένσε έχει αποβληθεί ξανά με Κάστρο!

Τα «παιχνίδια» που παίζει πολλές φορές και η ποδοσφαιρική «μοίρα». Η αποβολή του Ντανιέλ Ποντένσε στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη ήταν η δεύτερη στην μέχρι τώρα καριέρα του 22χρονου άσου.

Πριν από ακριβώς 3 χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2015, ο Ποντένσε είχε αποβληθεί, αυτή τη φορά με απευθείας κόκκινη, σε έναν αγώνα της δεύτερης ομάδας της Σπόρτινγκ με την αντίστοιχη της Γκιμαράες, για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Πορτογαλία.

Το απίστευτο της υπόθεσης ήταν ότι σε εκείνο το ματς ο αντίπαλος του Ποντένσε που είχε δεχτεί το σκληρό μαρκάρισμα από το νυν επιθετικό του Ολυμπιακού λεγόταν και εκείνος Κάστρο! Όπως δηλαδή και ο παίκτης της Ξάνθης που έγινε η αιτία για την αποβολή του Πορτογάλου στο προχτεσινό παιχνίδι.

Ο Τιάγκο Κάστρο είναι 22 ετών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και συνεχίζει να παίζει στην δεύτερη ομάδα της Γκιμαράες, η οποία σε εκείνο το παιχνίδι είχε επικρατήσει της τότε ομάδας του Ποντένσε με 1-0. Η αποβολή είχε σημειωθεί στο 60΄και το γκολ των γηπεδούχων είχε επιτευχθεί στο 79'…