Δύο φορές δεν «τσίμπησε», την τρίτη την πάτησε ο Ποντένσε

Ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε προκληθεί για καυγά σε «Γεντί Κουλέ» και Περιστέρι, όμως, δεν άντεξε και «απάντησε» στην Ξάνθη.

Δύο φορές δεν «τσίμπησε», την τρίτη την πάτησε ο Ποντένσε

Ο Ποντένσε και ο Σισέ είναι οι δύο εύκολοι «στόχοι» των αντιπάλων του Ολυμπιακού. Οι προπονητές τούς βάζουν στο «σημάδι», γιατί βλέπουν ότι αν τους εκνευρίσουν οι ποδοσφαιριστές τους, τότε είναι εύκολο να χάσουν το μυαλό τους και να βγουν εκτός ρυθμού.

Με τον Σισέ ουκ ολίγες φορές έχει συμβεί το να τσακώνεται με τους αντιπάλους του κατά τη διάρκεια του ματς. Η κοκορομαχία με τον Μακέντα για… 70 λεπτά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει μείνει στην ιστορία! Με τον Σενεγαλέζο να του κάνει νοήματα συνεχώς να επιχειρεί να τον ντριμπλάρει και μόλις «έκοβε» τον Ιταλό, γυρνούσε προς το μέρος του και του έλεγε «δεν θα με περάσεις ποτέ»!

Εκτός από τον Αφρικανό όμως, και ο Ποντένσε είναι στην κατηγορία των παικτών που γίνεται μία απόπειρα από τους προσωπικούς του «φρουρούς» ή γενικότερα αντιπάλους του να τον βγάλουν έξω από τα ρούχα του.

Δύο φορές τον είχαν προκαλέσει για καυγά στο παρελθόν. Η πρώτη ήταν στο «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ, όταν ο Κοροβέσης ουκ ολίγες φορές του είπε κάποια «γαλλικά», αλλά ευτυχώς για τον Ολυμπιακό ο Ποντένσε δεν αντέδρασε.

Η δεύτερη ήταν στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Εκεί όπου δέχτηκε τις αγκωνιές και τα χτυπήματα του Γιαννούλη στο πρόσωπο, ενέργειες που είχαν μείνει ατιμώρητες από τον Ευαγγέλου. Πάλι όμως ο Ποντένσε δεν αντέδρασε…

Μέχρι που ήρθε το ματς στην Ξάνθη και ο Κάστρο κατάφερε να τον βγάλει εκτός εαυτού αμέσως μετά το γκολ της ισοφάρισης από τον Βούκοβιτς, κερδίζοντας εν τέλει την αποβολή του.

Δύο φορές δεν «τσίμπησε» ο Πορτογάλος, αλλά την τρίτη φορά την πάτησε.