Δύο δοκάρια ο Μασούρας

Ο 24χρονος άσος ήταν εξαιρετικός στο ματς του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό, αλλά στάθηκε άτυχος δύο φορές.

Δύο δοκάρια ο Μασούρας

Το μοναδικό σίγουρο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή είναι ο Γιώργος Μασούρας. Ο άσος του Πανιωνίου έχει ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα θα βρίσκεται στον Ρέντη.

O 24χρονος εξτρέμ έχει σηκώσει όλο το βάρος του σκοραρίσματος στον Πανιώνιο και δεν είναι τυχαία πρώτος του σκόρερ με έξι γκολ. Και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν σε 1-1 στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μασούρας ήταν πρωταγωνιστής.

Στο 68’ έκανε ένα εξαιρετικό πλασέ με το αριστερό μέσα από την περιοχή, αλλά είδε τη μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπάγιτς. Στις καθυστερήσεις ο 24χρονος άσος είχε και δεύτερο δοκάρι όταν το φοβερό σουτ που έκανε σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Μπάγιτς. Μία ανάσα από το έβδομο γκολ του στο πρωτάθλημα έφτασε ο 24χρονος άσος που μετράει αντίστροφα πλέον για την ένταξη του στον Ολυμπιακό.

Μπορεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό να έχει τελειώσει, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολουθεί κανονικά τα παιχνίδια του. Είναι παίκτης της ομάδας του Πειραιά και ο Πορτογάλος τεχνικός τρίβει τα χέρια του βλέποντας να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.