Εγκώμια για το «διαμάντι» του Ολυμπιακού

Ο Αλμπάν Μπούσι αποθέωσε με δηλώσεις του τον νεαρό επιθετικό της Ακαδημίας των Πειραιωτών, τον Εμιλιάνο Μπουλάρι.

Εγκώμια για το «διαμάντι» του Ολυμπιακού

Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι είναι από τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που ξεχωρίζει για το ταλέντο του. Και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον νεαρό επιθετικό και μάλιστα τον έχει φωνάξει σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Ο τεχνικός της Εθνικής Αλβανίας Κ21, Αλμπάν Μπούσι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό επιθετικό του Ολυμπιακού. Μάλιστα βρίσκεται στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να τεστάρει ποδοσφαιριστές.

Μίλησε στην αλβανική τηλεόραση και υποστήριξε πως ο Μπουλάρι είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει η Αλβανία για την επίθεση. Τόνισε πως είναι κεφάλαιο για την Αλβανία και πως θα έχει φοβερή εξέλιξη.

«Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι, που αγωνίζεται στην Ελλάδα, θα εξελιχθεί σε σπουδαίο επιθετικό. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την εθνική Αλβανίας. Χωρίς βέβαια να ξεχνάμε και παίκτες όπως οι Ντουρμισάι (Πανιώνιος), Βριόνι (Σαμπντόρια) και Μανάι (Inter), που είναι 22-23 ετών και οι οποίοι πιστεύω ότι έχουν πολύ μεγάλη προοπτική στην Αλβανία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλμπάν Μπούσι.

Στη χώρα του αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να μην έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά δεν αποκλείεται να κληθεί στην ανδρική ομάδα της Αλβανίας. Πρόκειται για ένα παιδί που κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη ημέρα που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.