Επιβεβαίωση για Μπεν Αμόρ και Ολυμπιακό, αλλά…

Ο παράγοντας της Ετουάλ, Φαιζάλ Καλίφα σε δηλώσεις του επισήμανε πως υπήρξε επαφή με τον Ολυμπιακό για τον Μπεν Αμόρ.

Επιβεβαίωση για Μπεν Αμόρ και Ολυμπιακό, αλλά…

Το όνομα του Μπεν Αμόρ έχει απασχολήσει το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα, αλλά από την πρώτη στιγμή που βγήκε το όνομα του δεν φάνηκε να έχει αρκετές πιθανότητες για να γίνει κάτι. Πρόκειται, άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και η τιμή του είναι αρκετά υψηλή.

Για την περίπτωση του Μπεν Αμόρ φέρεται να έκανε δηλώσεις ο παράγοντας της Ετουάλ, Φαιζάλ Καλίφα. Επιβεβαίωσε πως έγιναν κάποιες επαφές με τον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι εκεί, αφού δεν προχώρησαν παραπέρα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο παράγοντας της Ετουάλ ο ποδοσφαιριστής κοστίζει 5 εκατομμύρια ευρώ και το ποσό δεν είναι προσιτό για τον Ολυμπιακό. «Ο Ολυμπιακός μας προσέγγισε για τον Μπεν Αμόρ αλλά δεν ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις. Η Ετουάλ έχει αποφασίσει να πουλήσει τον παίκτη στα 5 εκατομμύρια καθώς είναι από τους πλέον ταλαντούχους στην Τυνησία. Υπήρξε μία προσφορά από τον κορυφίο ελληνικό σύλλογο, τον Ολυμπιακό αλλά οι συζητήσεις μετά τις πρώτες επαφές σταμάτησαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.