Τον έχει «πληγώσει» η επαρχία

Ο Ολυμπιακός έχει «πετάξει» πέντε βαθμούς σε επαρχιακά γήπεδα, αφού με το Ηράκλειο δεν τα κατάφερε ούτε στη Ξάνθη.

Τον έχει «πληγώσει» η επαρχία

Την είχε… πατήσει στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός όταν και είχε χάσει από τον ΟΦΗ στο πρώτο του παιχνίδι μακριά από το Λεκανοπέδιο. Είναι αλήθεια πως η εικόνα του στο ματς με τη Ξάνθη δεν είχε καμία σχέση με εκείνη που είχε δείξει στο Ηράκλειο. Ήταν πιο σοβαρός, πιο αποφασισμένος και έδειχνε στο γήπεδο ότι γνώριζε πως παίζει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Αυτή τη φορά δεν ήταν σοφτ όπως στο Ηράκλειο, αλλά το αντίθετο. Σε πολλές περιπτώσεις δεν είχε την απαιτούμενη σοβαρότητα για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των αντιπάλων.

Το θέμα, όμως, είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν το δεύτερο παιχνίδι τους σε επαρχιακό γήπεδο. Δεν μετράμε ως επαρχία φυσικά τη Θεσσαλονίκη και το ματς με τον Άρη. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν σε κανένα από τα δύο επαρχιακά γήπεδα να σώσουν την παρτίδα. Στο Ηράκλειο ηττήθηκαν και στη Ξάνθη άφησαν δύο βαθμούς. Συνολικά το συγκρότημα του Μαρτίνς πέταξε στις δύο επισκέψεις του σε επαρχιακά γήπεδα, πέντε βαθμούς.

Την ομάδα του Πειραιά την περιμένει ένας δύσκολος Ιανουάριος με τρεις εξορμήσεις στην επαρχία. Συγκεκριμένα έχει Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης στη σειρά εκτός έδρας. Εκεί θα ρίχνει την τελευταία του ζαριά ο Ολυμπιακός που θέλει διπλά σε αυτά τα γήπεδα.