Η μεγάλη αλλαγή του Παράσχου στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει επανέλθει για τα καλά στις νίκες, αφού από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Γιώργος Παράσχος, η ομάδα μετράει ήδη εννιά βαθμούς σε τρία παιχνίδια στη Super League.

Η μεγάλη αλλαγή του Παράσχου στον Αστέρα Τρίπολης

Ο διακόπτης φαίνεται να έχει γυρίσει για τα καλά στο σύλλογο της Αρκαδίας που είχε ένα περίεργο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο συνδυασμός του δύσκολου προγράμματος, των ατυχών αποτελεσμάτων και της παρατεταμένης γκίνιας που παρατηρήθηκε στις πρώτες αγωνιστικές, είχαν φέρει τον Αστέρα Τρίπολης σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αφού μέχρι να αναλάβει τα ηνία της ο Γιώργος Παράσχος βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Πλέον, η ομάδα της Τρίπολης μπορεί και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, αφού οι νίκες ξεκίνησαν να έρχονται και μαζί τους να γεμίζει το... σακούλι των βαθμών. Το στόρι δεν διαφέρει πολύ από πέρυσι, όταν ο Σάββας Παντελίδης είχε πάρει τη θέση του Στάικου Βεργέτη, οδηγώντας από επιτυχία σε επιτυχία τους Αρκάδες. Φέτος ήταν η σειρά του Παράσχου να κάνει το ίδιο, παίρνοντας τη θέση του Παντελίδη.

Πώς γύρισε η ψυχολογία

Μην περιμένετε να διαβάσετε εδώ ότι η ομάδα του Παράσχου έχει αλλάξει κάτι δραματικά στον τρόπο που αμύνεται και αναπτύσσεται. Ουσιαστικά η μεγάλη αλλαγή που παρατηρείται είναι στον τομέα της ψυχολογίας. Εκεί χρειαζόταν βελτίωση, αφού τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα είχαν δημιουργήσει ένα κλίμα απαισιοδοξίας στον σύλλογο, όμως πλέον αυτό φαίνεται ότι έχει περάσει στο παρελθόν για τα καλά.

Ο Γιώργος Παράσχος λοιπόν μπορεί να καυχιέται ότι ήδη έχει πιάσει τον πρώτο του στόχο, που δεν ήταν άλλος από αυτόν που αναφέραμε παραπάνω. Πλέον το στοίχημα είναι να συνεχίσει να είναι τόσο σταθερή η ομάδα του όσον αφορά τον τομέα των αποτελεσμάτων.

Και αυτό, είναι ακόμα πιο δύσκολο από το να αλλάξεις απλά την ψυχολογία της ομάδας...