Το... τρικ του Μαρτίνς για την Ξάνθη και το δίλημμα

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού προσανατολίζεται να πάει με τον Ομάρ σε ρόλο εξτρέμ και αναζητείται ο παρτενέρ του Γκιγιέρμε (Νάτχο ή Μπουχαλάκης). Για πάγκο οι Ποντένσε και Καμαρά.

 

Το... τρικ του Μαρτίνς για την Ξάνθη και το δίλημμα

Ο Πέδρο Μαρτίνς «φωτογράφισε» εώς έναν βαθμό στην τελευταία προπόνηση την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια (9/12, 15.30). Μια ενδεκάδα που απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα θα έχει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί σε ρόλο δεξιού εξτρέμ, μιας και τον Νορβηγό δοκίμασε στην «πρόβα» που έκανε στον Ρέντη.

Ο Ποντένσε ανέβηκε στην Ξάνθη έχοντας ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας στην προπόνηση, ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι είχε νιώσει μυικές ενοχλήσεις δύο μέρες μετά το ματς με τον Παναιτωλικό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει προπονήσεις.

Ο δε Λάζαρος δεν προπονήθηκε το Σάββατο (8/12) και ετοιμάζεται ουσιαστικά για το παιχνίδι με την Μίλαν, στον "τελικό" της 13ης Δεκεμβρίου. Για τα Πηγάδια δεν υπολογίζεται...

Ουσιαστικά αν υπάρχει κάποιο δίλημμα για την ενδεκάδα, αυτό έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Γκιγιέρμε. Αν θα είναι δηλαδή δίπλα του ο Νάτχο ή ο Μπουχαλάκης, καθώς ο Καμαρά φαίνεται ότι θα μείνει στον πάγκο και θα πάει για βασικός με την Μίλαν.

Με λίγα λόγια, η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με την Ξάνθη είναι με τον Σα στα γκολπόστ, τους Τοροσίδη, Βούκοβιτς, Σισέ και Κούτρη στην άμυνα, τον Γκιγιέρμε με έναν εκ των Νάτχο ή Μπουχαλάκη στο πλευρό του, τον Φορτούνη πίσω από τον Γκερέρο και τους Ομάρ – Ναουέλ στα «φτερά».