Όλα όσα ξέχασε να πει ο Οφόε για τη θητεία του στον Ολυμπιακό

Ο Βέλγος χαφ της Γάνδης μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και εξέφρασε ουσιαστικά απορίες επειδή έκανε προπόνηση με τους «κομμένους» το καλοκαίρι. Ξέχασε να μιλήσει όμως για όλα τα προβλήματα που προκάλεσε στα κόκκινα αποδυτήρια. Το fosonline.gr θυμάται ορισμένα εξ αυτών…

Όλα όσα ξέχασε να πει ο Οφόε για τη θητεία του στον Ολυμπιακό

Ο Οτζίτζα Οφόε εμφανίστηκε το Σάββατο (8/12) στον βέλγικο Τύπο και επιχείρησε να φτιάξει μία… αγιογραφία του εαυτού του με αφορμή την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και την απόφαση της διοίκησης να τον στείλει να κάνει προπονήσεις με τους «κομμένους» στο τέλος της περασμένης σεζόν, αλλά και το καλοκαίρι.

«Έπρεπε να δίνω καθημερινά αναφορά στην ομάδα μαζί με έναν άλλο παίκτη, μετά έπρεπε να περπατάμε για λίγες ώρες. Δεν ακούμπησα μπάλα για δύο μήνες. Για εκείνη την περίοδο έκαναν προπόνηση ξεχωριστά μαζί με όποιον ήθελε ή επρόκειτο να φύγει. Με δύο ή τρεις παίκτες λίγο παλαιότερους κάναμε προπόνηση με έναν γυμναστή κάθε απόγευμα και προσπαθούσαμε για το καλύτερο», είπε μεταξύ άλλων ο Βέλγος χαφ της Γάνδης.

Βέβαια, ξέχασε να αναφέρει τους λόγους που ο Ολυμπιακός τον «τέλειωσε» από την ομάδα. Έχει κάνει ένα τεράστιο «φάουλ» στις δηλώσεις του ο Οφόε, καθώς δεν τα είπε… όλα στη συνέντευξή του στους συμπατριώτες του.

Δεν είπε για παράδειγμα ότι είχε αναστατώσει τα κόκκινα αποδυτήρια με τη συμπεριφορά του μετά την απόλυση του Μπέσνικ Χάσι. Δεν είπε για παράδειγμα ότι ο ίδιος είχε κινήσει γη και ουρανό από τον Νοέμβριο να έφευγε από τον Ολυμπιακό εξαιτίας μίας διάρρηξης στο σπίτι του και εν συνεχεία έλεγε ότι ήθελε να αποχωρήσει επειδή δεν έκανε καλή προπόνηση ο Λεμονής (σ.σ. η σύζυγός του βέβαια είχε ήδη φύγει για Βέλγιο και επέστρεψε μετά τα Χριστούγεννα).

Ξέχασε να αναφέρει ότι όταν αποχώρησε ο Λεμονής, εμφανιζόταν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με παραπανίσια κιλά. Ξέχασε να αναφέρει π.χ. ότι ενώ η ομάδα προετοιμαζόταν για ένα σοβαρό ματς, εκείνος έφυγε σε ένα ρεπό για να κάνει… εμφύτευση μαλλιών και όταν επέστρεψε έλεγε στον προπονητή του ότι δεν μπορούσε να κάνει… κεφαλιές, με αποτέλεσμα να δηλωθεί «τραυματίας»!

Κι επίσης, ξέχασε να αναφέρει τους λόγους που κάθε καλοκαίρι αλλάζει ομάδες σαν τα πουκάμισα. Φεύγοντας μετά από μία πενταετία από την Μπριζ το 2014, πήγε στη Νόριτς και το καλοκαίρι του 2015 μετακόμισε δανεικός στην Ρόδεραμ. Το 2016 πήρε μεταγραφή στην Λέγκια, το 2017 φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και το 2018 πήγε στην Γάνδη.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι όντως το καλοκαίρι έριξε αρκετή δουλειά στις διακοπές του και εμφανίστηκε σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις με τους «κομμένους». Μόνο που τότε ήταν ήδη πολύ αργά για τον Οφόε να σώσει την παρτίδα στον Ολυμπιακό.