Ουζουνίδης: Να έχουμε πίστη στο τελείωμα των φάσεων

Εκνευρίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ όταν του υπενθύμισαν τον κίνδυνο η ομάδα να μείνει χωρίς πόντο στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ουζουνίδης: Να έχουμε πίστη στο τελείωμα των φάσεων

Στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα του στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του μετά το ματς: «Δεν μπορούμε να πούμε πως όλα είναι καλά επειδή κερδίσαμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είχαμε προϋποθέσεις και γι’ άλλα γκολ. Πρέπει να έχουμε πίστη στο τελείωμα των φάσεων. Ήμασταν πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να απειλήσει».

Του επισημάνθηκε πως ενόψει της αναμέτρησης με την Μπενφίκα παραμονεύει ο κίνδυνος να μην πάρει ούτε πόντο φέτος η «Ένωση» στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και, κάπως εκνευρισμένος, απάντησε: «Να δούμε πρώτα και ποιους παίκτες θα έχουμε διαθέσιμους σε αυτό το ματς. Αλλά από εκεί και πέρα, δε θα ζητήσουμε και συγνώμη που περάσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και παίζουμε με αυτές τις ομάδες…».

Για την εικόνα του Μάνταλου πίσω από τον επιθετικό, τόνισε: «Ξέρουμε ότι αυτή είναι η θέση του. Αλλά σε άλλα παιχνίδια μπορεί να χρειαστεί να παίξει στα άκρα. Το σημαντικό είναι πως βρίσκει ρυθμό. Μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Για την αλλαγή τερματοφύλακα, είπε: «Ήθελα να δώσω μια ευκαιρία και στον Παναγιώτη. Είναι καλό να παίξει και ταυτόχρονα να ξεκουραστεί ψυχολογικά ο Μπάρκας».

Για τον Εζεκιέλ Πόνσε: «Μπαίνει στη φιλοσοφία της ομάδας. Έχει δρόμο μπροστά του για να γίνει καλύτερος ως παίκτης. Πρέπει να βελτιωθεί τεχνικά για να βοηθάει στην ανάπτυξη.

Για τις μεταγραφές δεν θέλησε να πει τίποτε ενώ για τα 13 δοκάρια σε 13 αγωνιστικές, σχολίασε: «Είναι να σε θέλει και λίγο η μπάλα. Θα έρθουν και τα γκολ όμως».

mvp Εζεκιέλ Πόνσε δήλωσε με τη σειρά του: «Το σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει τα παιχνίδια και να είμαστε στον σωστό δρόμο. Δεν έχει σημασία ποιος παίρνει τα βραβεία. Δεν μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης με τον Αραούχο.