Οι παγίδες της επαρχίας και το μάθημα της Κρήτης

Στη Ξάνθη περιμένει τον Ολυμπιακό η πιο δύσκολη αποστολή μέχρι το τέλος του 2018 και το πάθημα με τον ΟΦΗ έχει γίνει μάθημα.

Οι παγίδες της επαρχίας και το μάθημα της Κρήτης

Το ματς στη Ξάνθη είναι το πιο δύσκολο που έχει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές. Οι Πειραιώτες στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας Λαμία και Λάρισα, ματς που θεωρητικά είναι του χεριού τους.

Για τον Ολυμπιακό ο αγώνας με τη Ξάνθη είναι όλα τα λεφτά προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος. Πρόκειται, ωστόσο, για ένα ματς που κρύβει πολλές παγίδες. Όπως κάθε αγώνας στην επαρχία έτσι και αυτός στη Ξάνθη αναμένεται να έχει πολλά ζόρια για τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται άλλωστε για μία έδρα που μόνο φιλόξενη δεν είναι στους Πειραιώτες. Κάθε επαρχιακό ματς, όμως, είναι και σημαντικό και κρίσιμο και δύσκολο. Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής μόνο έναν αγώνα έχει παίξει σε επαρχιακό γήπεδο και την… πάτησε.

Ο λόγος φυσικά για το Ηράκλειο που έχασε από τον ΟΦΗ με 1-0. Δεν λογίζεται ως επαρχιακό γήπεδο το «Κλεάνθης Βικελίδης» που πέρασε νικηφόρα επικρατώντας με 1-0 επί του Άρη. Τα γήπεδα της επαρχίας είναι αλλιώς και οι δυσκολίες μεγαλύτερες. Και επειδή η κουβέντα γίνεται για αγώνα στη Ξάνθη θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τις καιρικές συνθήκες, οι οποίες αναμένεται να είναι πολύ δύσκολες.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει σημαντικά διπλά σε Περιστέρι, Νέα Σμύρνη και Θεσσαλονίκη, όμως, στην επαρχία είναι κρυμμένα τα κλειδιά για το πρωτάθλημα. Στο Ηράκλειο την… πάτησε ο Ολυμπιακός και έχει μάθει από αυτό τα λάθη του σε εκείνο το ματς.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ