Η νέα τρικλοποδιά και η ζωή χωρίς τον Ποντένσε

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στον Ολυμπιακό η απουσία του Πορτογάλου εξτρέμ με τον Πέδρο Μαρτίνς να προσπαθεί να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το μεγάλο κενό.

Η νέα τρικλοποδιά και η ζωή χωρίς τον Ποντένσε

Ακόμα ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στα Πηγάδια τη Ξάνθη. Όπως συνέβη και πριν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο έτσι και τώρα η ατυχία χτύπησε την πόρτα των Πειραιωτών. Πριν τον αγώνα με τους «κυανόλευκους» τέθηκε νοκ άουτ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και το σοκ για τον Πέδρο Μαρτίνς ήταν μεγάλο.

Τώρα έχασε τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος δεν θα ταξιδέψει στη Ξάνθη, ενώ δεν θα παίξει και κατά της Μίλαν. Ακόμα ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Πειραιά πριν από ένα δύσκολο και σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι.

Ακόμα μία τρικλοποδιά που καλούνται να την αποφύγουν οι «ερυθρόλευκοι» και να σταθούν όρθιοι στα Πηγάδια. Το πρόβλημα του Πορτογάλου τεχνικού με τον Ποντένσε γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς πως αναφερόμαστε στον ποδοσφαιριστή με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχών στον φετινό Ολυμπιακό. Το μοναδικό παιχνίδι που δεν έχει ξεκινήσει ο Ποντένσε είναι το εκτός έδρας με τη Μίλαν και τα δύο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια ο Ποντένσε έχει παίξει βασικός και μάλιστα είναι το πιο βαρύ χαρτί που έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς για το κομμάτι της ανάπτυξης. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να παίζει με τον Ποντένσε και για τον 48χρονο τεχνικό η απουσία του δεν είναι τόσο απλή. Ακόμα και αυτό το εμπόδιο καλείται να το ξεπεράσει η ομάδα του Πειραιά για να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τα Πηγάδια.